KONFERENCIJA ZA MEDIJE – OPTIMIZAM PRED VOJVODINU

30/03/2017VESTI

Nakon pauze u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza, šampionat Srbije se nastavlja. Na današnjoj konferenciji za medije povodom utakmice Voždovac – Vojvodina, prisutnima su se obratili trener Aleksandar Linta i kapiten Miloš Pavlović.

„Mi smo pauzu iskoristili da igrače što bolje pripremimo i da ih spremimo za važne mečeve koji nam predstoje. Prvi najvažniji je upravo meč sa Vojvodinom. Gosti zaslužuju svaki respekt, ali mi imamo naše ambicije i ciljeve koje je FK Voždovac zacrtao još pre početka sezone, a to je plasman u plej of.“ – započeo je Aleksandar Linta.

„Do plasmana nas vodi pobeda, verujemo u naše igrače i verujemo da posedujemo kvalitet da do toga možemo i doći. Uz energiju i želju za pobedom, mislim da ćemo ispuniti cilj.“ – optimista je Aleksandar Linta.

„Ukoliko želio da ostvarimo naše ciljeve, moramo da pokušamo da osvojio sva tri boda.  Ne samo u ovom meču, nego i u narednom. Očekuje nas interesantna utakmica, kvalitetan protivnik sa odličnim trenerom i igračima, ali uz podršku naših navijača, idemo na pobedu.“ – istakao je Miloš Pavlović, kapiten Voždovca.

 

 

Ostavite komentar