KONFERENCIJA ZA MEDIJE – NOVOSAĐANI U BEOGRADU

16/05/2017VESTI

Voždovac poslednji susret na svom terenu igra protiv ekipe Vojvodine. Predstavnicima medija su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i mladi reprezentativac Aleksandar Filipović.

„Ovo je treća u nizu utakmica sa najjačim protivnicima u ligi. Vojvodina je klub koji izuzetno respektujemo, ali se i  radujemo susretu sa jednom takvom ekipom.“ – započeo je Ilija Stolica.

„Vojvodinaima nov i mlad stručni štab koji jako dobro poznajem, pre svega iz igračkih dana i sa te strane sam srećan što ću se ponovo susresti sa sportskim prijateljima. Vojvodina je u rangu kvaliteta sa Crvenom zvezdom i Partizanom i oni su taj klub koji već dugi niz godina pokušava da nađe mesto da prekine dominaciju dva vodeća kluba. Za sada im to nije uspelo, ali verujem da će uspeti u toj nameri bliskoj budućnosti.“ – nadovezao se Stolica.

„Sa druge strane, gledamo naše želje i naš kvalitet.  Na svom terenu želimo da potvrdimo dobre igre i potvrdimo imidž koji nas prati u srpskom fudbalu, a to je da budemo ekipa koja igra lep i atraktivan fudbal. Takođe želimo da ponovimo bar približno partiju koju smo već imali sa Vojvodinom u regularnom toku prvenstva.“ – zaključio je šef stručnog štaba Ilija Stolica.

„Očekuje na teška utakmica, Vojvodina ima dobru ekipu, što i pokazuje visok plasman na tabeli.  Mi gledamo isključivo nas. Odigrali smo dobro celu sezonu i potrebno je da dobijemo dve utakmice do kraja i na pravi način i da završimo prvenstvo.“ – istakao je Aleksandar Filipović.

 

Ostavite komentar