КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – НОВОСАЂАНИ У БЕОГРАДУ

16/05/2017ВЕСТИ

Вождовац последњи сусрет на свом терену игра против екипе Војводине. Представницима медија су се обратили шеф стручног штаба Илија Столица и млади репрезентативац Александар Филиповић.

“Ово је трећа у низу утакмица са најјачим противницима у лиги. Војводина је клуб који изузетно респектујемо, али се и  радујемо сусрету са једном таквом екипом.” – започео је Илија Столица.

“Војводинаима нов и млад стручни штаб који јако добро познајем, пре свега из играчких дана и са те стране сам срећан што ћу се поново сусрести са спортским пријатељима. Војводина је у рангу квалитета са Црвеном звездом и Партизаном и они су тај клуб који већ дуги низ година покушава да нађе место да прекине доминацију два водећа клуба. За сада им то није успело, али верујем да ће успети у тој намери блиској будућности.” – надовезао се Столица.

“Са друге стране, гледамо наше жеље и наш квалитет.  На свом терену желимо да потврдимо добре игре и потврдимо имиџ који нас прати у српском фудбалу, а то је да будемо екипа која игра леп и атрактиван фудбал. Такође желимо да поновимо бар приближно партију коју смо већ имали са Војводином у регуларном току првенства.” – закључио је шеф стручног штаба Илија Столица.

“Очекује на тешка утакмица, Војводина има добру екипу, што и показује висок пласман на табели.  Ми гледамо искључиво нас. Одиграли смо добро целу сезону и потребно је да добијемо две утакмице до краја и на прави начин и да завршимо првенство.” – истакао је Александар Филиповић.

 

Оставите коментар