KONFERENCIJA ZA MEDIJE – LET ZMAJEVA KA BRDU

27/10/2017VESTI

Na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i defanzivac Aleksandar Filipović.

„Radujemo se unapred susretu sa našim sportskim prijateljima. Čukarički u srpskom fudbalu već godinama u nazad važi za jedan od tri-četiri najkvalitetnija kluba i klub koji pretenduje na sam vrh tabele. Ove godine Čukarički je zajedno sa nama u grupi ekipa koje će preko plej-ofa pokušati  da se izbori za izlazak u Evropu.“ – istakao je Stolica, šef struke Voždovca.

„Susret koji je pred nama biće veoma kvalitetan i zanimljiv za sve ljubitelje dobrog i modernog fudbala, tako da sa nestrpljenjem čekamo utakmicu u nedelju i jedva čekamo susret sa našim fudbalskim prijateljima. Čukarički ima izuzetno kvalitetan tim predvođen kolegom Lalatovićem.“

„Domaćin je imao krizu, međutim mislim da će imati dovoljno snage i moći da izađe u susret nama u nedelju, mi ćemo na isti način pristupiti ovoj utakmici i siguran sam da je pred nama izuzetna fudbalska predstava.“ – završio je Ilija Stolica.

„Očekujemo dosta kvalitetnu i zanimljivu utakmicu, gde se sastaju dve ekipe koje imaju isti cilj, a to je izlazak u Evropu, a takođe i dve ekipe koje žele da igraju fudbal, te da se nadigravaju i koje žele da pobede. Mi smo u odličnoj seriji rezultata i idemo na brdo sa konkretnim ciljem, a to je da pobedimo i da nastavimo seriju u kojoj se nalazimo.“ – jasan je Aleksandar Filipović.

Ostavite komentar