КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – „ЛАЛЕ“ ДОЛАЗЕ НА КРОВ

23/04/2018ВЕСТИ

На данашњој конференцији за медије поводом предстојећег меча у којем Вождовац на свом терену дочекује екипу Војводине, присутнима су се обратили шеф стручног штаба Милош Веселиновић и фудбалер Тодор Петровић.

„После утакмице са Напретком смо имали слободан дан. Након тога смо анализирали све добре и лоше стране утакмице која је иза нас и спремамо се у једном добром расположењу за наредни меч. Радујемо се што нам у госте долази Војводина, јер се ради о ривалу богате традиције, који има проблематику нешто слабијих резултата у последњих неколико утакмица. Верујем да ће мој колега којег изузетно ценим Аца Веселиновић успети да у периоду који долази, те месецима, али и утакмицама, пронаћи прави начин, јер је то до сада увек и успевао. „ – истакао је Веселиновић.

„Што се тиче саме утакмице, ми смо потпуно спремни. Дуроњић једини има парне картоне, али сви остали играчи су спремни, здрави, орни и чекамо ту утакмицу која је једна добра прилика за афирмацију и клуба и наших младих играча. Резултати ривала нас неће заварати. Војводина је увек Војводина и кад побеђује и кад губи, а рањени лав је најопаснији. Спремамо се максимално посвећено. Анализирамо до детаља Војводину и све то што је успела у последње две утакице да уради, али и начин игре који су покушали да играју под новим тренером. Надам се да ћемо пронаћи начин, решење, снагу, да и ову утакмицу одиграмо пре свега добро и да ће након тога доћи до резултата.“ – закључио је шеф стручног штаба Милош Веселиновић.

Тодор Петровић се вратио у тим, савладан је Напредак. Тодор врло добро познаје ривала, али очекује и подршку са трибина: „Очекује нас друга утакмица на домаћем терену у плеј офу, екипа Војводине је једна добра екипа, али јасно је да све екипе у плеј офу имају одређен квалитет. Искористио бих ову прилику да позовем навијаче да дођу да нас подрже и да уживају у једној доброј фудбалској представи.“

Оставите коментар