KONFERENCIJA ZA MEDIJE – „LALE“ DOLAZE NA KROV

23/04/2018VESTI

Na današnjoj konferenciji za medije povodom predstojećeg meča u kojem Voždovac na svom terenu dočekuje ekipu Vojvodine, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i fudbaler Todor Petrović.

„Posle utakmice sa Napretkom smo imali slobodan dan. Nakon toga smo analizirali sve dobre i loše strane utakmice koja je iza nas i spremamo se u jednom dobrom raspoloženju za naredni meč. Radujemo se što nam u goste dolazi Vojvodina, jer se radi o rivalu bogate tradicije, koji ima problematiku nešto slabijih rezultata u poslednjih nekoliko utakmica. Verujem da će moj kolega kojeg izuzetno cenim Aca Veselinović uspeti da u periodu koji dolazi, te mesecima, ali i utakmicama, pronaći pravi način, jer je to do sada uvek i uspevao. „ – istakao je Veselinović.

„Što se tiče same utakmice, mi smo potpuno spremni. Duronjić jedini ima parne kartone, ali svi ostali igrači su spremni, zdravi, orni i čekamo tu utakmicu koja je jedna dobra prilika za afirmaciju i kluba i naših mladih igrača. Rezultati rivala nas neće zavarati. Vojvodina je uvek Vojvodina i kad pobeđuje i kad gubi, a ranjeni lav je najopasniji. Spremamo se maksimalno posvećeno. Analiziramo do detalja Vojvodinu i sve to što je uspela u poslednje dve utakice da uradi, ali i način igre koji su pokušali da igraju pod novim trenerom. Nadam se da ćemo pronaći način, rešenje, snagu, da i ovu utakmicu odigramo pre svega dobro i da će nakon toga doći do rezultata.“ – zaključio je šef stručnog štaba Miloš Veselinović.

Todor Petrović se vratio u tim, savladan je Napredak. Todor vrlo dobro poznaje rivala, ali očekuje i podršku sa tribina: „Očekuje nas druga utakmica na domaćem terenu u plej ofu, ekipa Vojvodine je jedna dobra ekipa, ali jasno je da sve ekipe u plej ofu imaju određen kvalitet. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu da nas podrže i da uživaju u jednoj dobroj fudbalskoj predstavi.“

Ostavite komentar