Кеита и Ћорковић слетели на Кров

17/09/2021ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац започео је сезону добрим резултатима, али на Крову нема опуштања. Змајеве су данас појачала два нова играча – Секоу Кеита и Иван Ћорковић.

26-годишњи Кеита игра на позицији нападача. У млађим категоријама наступао је за Атлетико Мадрид, пре доласка у Србију играо је за Ал-Араби, а у досадашњој каријери седам пута носио је дрес националног тима Гвинеје.

“Велика ми је част и захвалан сам руководству клуба што су показали интересовање за мене и указали ми поверење. Нисам превише размишљао, важно ми је било да дођем у здраву средину, а овај клуб то јесте. Вождовац је породица и овде се свако осећа као код куће, то је оно што сам желео и један од кључних разлога због ког сам дошао. Ту сам да пружим свој максимум, да помогнем екипи и да покажем енергију, пожртвованост и жељу за победом”, поручио је Кеита по доласку у Вождовац.

Млади леви бек Иван Ћорковић потиче из омладинске школе Партизана, а са клубом је потписао уговор на три године.

“Долазак у Вождовац је велики искорак у мојој каријеру и важан корак за мој напредак и моје сазревање. Надам се да ћу испунити очекивања, како стручног штаба тако и своја. Познајем неколико момака са којима сам играо у млађим категоријама те не сумњам да ћу се лако уклопити. Желим да се наметнем и спреман сам да дам свој максимум. Радујем се изазовима који ме очекују и једва чекам да обучем дрес Вождовца”, истакао је Ћорковић.

Генерални директор клуба задовољан је новим појачањима и пожелео је обојици много среће у наставку сезоне.

“Искуство које Кеита има биће веома важно за наш млади тим и верујем да ће се брзо уклопити и изборити за своје место, док је за Ћоровића најважније да добро ради и по узору на наше младе играче напредује из дана у дан. Његов долазак још један је доказ да је Вождовац права средина за развој. Не сумњам да ће обојица пружити свој максимум и показати да су заслужили да бране боје овог клуба”, истакао је господин Милош Мирковић.

Оставите коментар