Katić novo pojačanje među stativama!

09/06/2022VESTI

Posle prve akvizicije u napadu, vreme je za odbranu, konkurenciju na golu pojačao je mladi Andrija Katić.

Perspektivni golman, rodom iz Trstenika, takmičarsku karijeru započeo je u Jagodini.

Put ga je preko Brodarca odveo do Crvene zvezde da bi potom upisao i nastupe u ekipama IMT-a i Budućnosti iz Dobanovaca kao pozajmljeni čuvar mreže. 

U karijeri je upisao i nekoliko nastupa za više omladinskih selekcija Srbije. 

Dvadesetogodišnji Katić potpis je stavio na tri godine, čime je Voždovac nastavio tradiciju dovođenja talentovanih golmana koji pod vođstvom Predraga Miljkovića stasaju u pouzdane ”jedinice” na golu.

”Fudbalski klub Voždovac postao je poznat po pronalasku i ulaganju u talentovane golmane koji na osnovu rada kod nas i rezultata koje postužu odlaze direktno u najbolje evropske klubove, neki čak i do A reprezentacije. Marko Ilić najbolji je primer za to. Od Andrije očekujemo maksimalan trud i posvećenost koji će u ovakvom klubu koji ima strpljenja i vere u mlade igrače, moći da mu pruži adekvatnu nadogadnju za stasavanje koje seniorski fudbal zahteva”, jasan je prvi operativac Zmajeva, gospodin Miloš Mirković.

Mladi čuvar mreže ne krije uzbuđenje zbog dolaska u redove Voždovca.

”Jako sam srećan što sam u klubu sa ofanzivnim stilom fudbala, jedva čekam da počnu pripreme! Konkurencija je sjajna, trener golmana je izuzetan i vrednim radom očekujem da dođem u priliku da branim.”

Ostavite komentar