KAPITEN ZLATNIH MOMAKA NA KROVU – DOBRODOŠAO MARKO!

31/08/2017VESTI

Marko Pavlovski je novo pojačanje Voždovca!

Ofanzivni vezista, bivši fudbaler OFK Beograda, Porta, Muskrona i Splita pojačao je redove Zmajeva.

Marko je rođen 07.02.1994 u Beogradu.

Marko iza sebe ima osvojeni evropski šampionat u Litvaniji sa generacijom do 19 godina. Pavlovski je bio kapiten generacije koja je donela zlato u našu zemlju, a u ekipi Voždovca će ga dočekati saigrači iz te selekcije Filipović i Luković.

U Superligi je odigrao 40 mečeva, upisao 4 gola i dve asistencije. Za Porto je odigrao 30 mečeva, postigao dva gola i imao 3 asistencije, dok je u Hrvatskoj ligi na 24 utakmice imao po gol i asistenciju.

Prošao je sve reprezentativne selekcije naše zemlje. Igrao je i za selekciju do 17 godina i do 19 godina, ali i za mladu reprezentaciju Srbije.

Generalni direktor Goran Grkinić je uputio dobrodošlicu novom članu Zmajeva i nema sumnje da je klub uradio pravu stvar i da se nastavlja sa pravim potezima: „Marko je sjajan momak i veliko nam je zadovoljstvo što smo ga doveli u naše redove. Marko ima veliki potencijal i verujemo u njegove kvalitete i verujemo da će pokazati da je najbolji igrač na poziciji ofanzivnog veznog u našoj ligi.“

„Klub kao što je Voždovac, sa tradicijom dugom preko sto godina zaslužuje samo najveće domete. Čast mi je što sam došao u jednu ovakvu sredinu.“ – upoznat je Marko sa istorijatom kluba.

„Najvažnije mi je da nastavim kontinuitet dobrih igara. Želim da pružam još bolje partije i da doprinesem da se Voždovac nađe u vrhu tabele. Ambicije su nam se poklopile i lako smo se dogovorili.“ – istakao je Marko Pavlovski na promociji unutar kluba.

„Upoznat sam sa radom Ilije Stolice i sa nestrpljenjem čekam da sarađujemo.“ – konkretan je Marko Pavlovski.

Ostavite komentar