КАПИТЕН ЗЛАТНИХ МОМАКА НА КРОВУ – ДОБРОДОШАО МАРКО!

31/08/2017ВЕСТИ

Марко Павловски је ново појачање Вождовца!

Офанзивни везиста, бивши фудбалер ОФК Београда, Порта, Мускрона и Сплита појачао је редове Змајева.

Марко је рођен 07.02.1994 у Београду.

Марко иза себе има освојени европски шампионат у Литванији са генерацијом до 19 година. Павловски је био капитен генерације која је донела злато у нашу земљу, а у екипи Вождовца ће га дочекати саиграчи из те селекције Филиповић и Луковић.

У Суперлиги је одиграо 40 мечева, уписао 4 гола и две асистенције. За Порто је одиграо 30 мечева, постигао два гола и имао 3 асистенције, док је у Хрватској лиги на 24 утакмице имао по гол и асистенцију.

Прошао је све репрезентативне селекције наше земље. Играо је и за селекцију до 17 година и до 19 година, али и за младу репрезентацију Србије.

Генерални директор Горан Гркинић је упутио добродошлицу новом члану Змајева и нема сумње да је клуб урадио праву ствар и да се наставља са правим потезима: „Марко је сјајан момак и велико нам је задовољство што смо га довели у наше редове. Марко има велики потенцијал и верујемо у његове квалитете и верујемо да ће показати да је најбољи играч на позицији офанзивног везног у нашој лиги.“

“Клуб као што је Вождовац, са традицијом дугом преко сто година заслужује само највеће домете. Част ми је што сам дошао у једну овакву средину.” – упознат је Марко са историјатом клуба.

“Најважније ми је да наставим континуитет добрих игара. Желим да пружам још боље партије и да допринесем да се Вождовац нађе у врху табеле. Амбиције су нам се поклопиле и лако смо се договорили.” – истакао је Марко Павловски на промоцији унутар клуба.

“Упознат сам са радом Илије Столице и са нестрпљењем чекам да сарађујемо.” – конкретан је Марко Павловски.

Оставите коментар