Kapiten Nišić odleteo u nove pobede

23/06/2021VESTI

Veliki broj igrača prošao je kroz Voždovac, ali malo je onih koji su ostavili neizbrisiv trag kao što je to slučaj sa Jovanom Nišićem.

Doskorašnji kapiten Zmajeva, nije ponikao na Krovu, ali nema te osobe koja nije imala takav utisak s obzirom kakav su spoj bili klub kao nijedan drugi i reprezentativac Srbije.

Došlo je vreme za rastanak sa mojim Zmajevima, posle tri prelepe godine,” započinje emotivno oproštaj od kluba Niške.

U klub je došao kao dečak, a odlazi kao zreo fudbaler i čovek, reči su kojima opisuje boravak na Krovu.

Boravak u Voždovcu ne bih menjao ni za šta, iskustvo koje sam stekao i ljude koje ću zauvek nositi u svom srcu. Kao u svakom poslu, bilo je i mnogo teških momenata, ali sa sobom ću nositi i pamtiti samo one lepe i nasmejane kojih je bilo neuporedivo više. Za kraj, želeo bih da se zavalim svakom saigraču, treneru, funkcioneru, svakom zaposlenom u klubu koji je bio tu za mene i koji čini Voždovac onim što jeste.

Odnosi i prijateljstva koje je stekao za Jovana Nišića su najvažniji.

Biti kapiten Voždovca velika je privilegija, ali imati u klubu igrače kao što je Jovan Nišić podjednako je vredno. Želimo mu svu sreću u izboru nove sredine, kao i da pokaže ono zbog čega je godinama bio uzdanica Zmajeva”, reči su prvog čoveka Voždovca, gospodina Miloša Mirkovića.

Za kraj, na sebi svojstven način, Niške je poručio navijačima Voždovca:

Voli vas Niške, do sledećeg viđenja!

Ostavite komentar