Капитен Нишић одлетео у нове победе

23/06/2021ВЕСТИ

Велики број играча прошао је кроз Вождовац, али мало је оних који су оставили неизбрисив траг као што је то случај са Јованом Нишићем.

Доскорашњи капитен Змајева, није поникао на Крову, али нема те особе која није имала такав утисак с обзиром какав су спој били клуб као ниједан други и репрезентативац Србије.

Дошло је време за растанак са мојим Змајевима, после три прелепе године,” започиње емотивно опроштај од клуба Нишке.

У клуб је дошао као дечак, а одлази као зрео фудбалер и човек, речи су којима описује боравак на Крову.

Боравак у Вождовцу не бих мењао ни за шта, искуство које сам стекао и људе које ћу заувек носити у свом срцу. Као у сваком послу, било је и много тешких момената, али са собом ћу носити и памтити само оне лепе и насмејане којих је било неупоредиво више. За крај, желео бих да се завалим сваком саиграчу, тренеру, функционеру, сваком запосленом у клубу који је био ту за мене и који чини Вождовац оним што јесте.

Односи и пријатељства које је стекао за Јована Нишића су најважнији.

Бити капитен Вождовца велика је привилегија, али имати у клубу играче као што је Јован Нишић подједнако је вредно. Желимо му сву срећу у избору нове средине, као и да покаже оно због чега је годинама био узданица Змајева”, речи су првог човека Вождовца, господина Милоша Мирковића.

За крај, на себи својствен начин, Нишке је поручио навијачима Вождовца:

Воли вас Нишке, до следећег виђења!

Оставите коментар