Kad je teško, tu je Vožd – Andrija Dimeski potpisao profesionalni ugovor

11/03/2024VESTI

Za svakog igrača, povrede su najveći strah a sa njima i nestabilnost koju donose. Fudbalski klub Voždovac to zna i baš zato igračima pruža ono što retko gde mogu da dobiju – sigurnost.

Andrija Dimeski, omladinac Voždovca i reprezentativac Severne Makedonije doživeo je povredu, a baš pre odlazak na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata klub je odlučio da sa njim potpiše prvi profesionalni ugovor i tako mu obezbedi mirnu glavu i brz oporavak.

Briga o svakom igraču vidljiva je kroz svaki segment poslovanja Zmajeva, a sportski direktor ističe da klub veruje u Andriju i zna koliko će mu sigurnost u vidu ugovora značiti za oporavak.

Još jedan momak koji dolazi iz naše omladinske škole i konkurisace za poziciju u odbrambenoj liniji tima. Međutim, Andrija je doživeo težu povredu i očekuje ga operacija prednjih ukrštenih ligamenata i oporavak nakon toga, a klub ovim putem želi Andriji brz oporavak a ovaj gest, potpis pro ugovora, samo je dodatna motivacija za Andriju kojeg očekujemo u rekordnom roku na terenu, obzirom da se radi o izuzetno karakternom i disciplinovanom momku!

Pre puta u Zagreb, 19-godišnji defanzivac pozdravio se sa saigračima i zahvalio klubu na velikoj podršci.

Iako sam svestan da me čeka izazovan period, mnogo mi je lakše kada znam da će klub sve vreme biti uz mene. Ne sumnjam da bi tako bilo i bez ugovora, ali me je taj gest baš oduševio i ulepšao ovaj stresan period. Hvala rukovodstvu na poverenju i jedva čekam da se oporavim i da se na terenu odužim. Veliko hvala i saigračima i stručnom štabu na lepim porukama i podršci, jedva čekam da zaigramo zajedno ponovo”, poručio je Dimeski.

Ostavite komentar