JUSTAS LASICKAS PUTUJE U LITVANIJU, SA ZMAJEVIMA OPET NA POČETKU PRIPREMA ZA NOVU SEZONU

10/06/2020VESTI

Fudbaler Voždovca koji je u ovoj sezoni izneo jedan od najvećih tereta dobrih rezultata i svojim konstantnim igrama impersionirao srpsku fudbalsku javnost jeste Justas Lasickas. Iako je celu sezonu proveo na poziciji desnog beka koja mu nije primarna, Justas se sjajno snašao i po njegovim rečima “pronašao sebe” na novoj poziciji.

Zbog epidemije Koronavirusa u celoj Evropi, i u Srbiji, Lasickas je bio sprečen da napusti Beograd tokom trajanja vanrednog stanja, te je kompletnu izolaciju proveo u svom domu u Beogradu.

Iako su ljudi iz kluba uvek bili na usluzi i izašli u susret za sve što je potrebno da mladom igraču daleko od kuće olakšaju period izolacije, ništa ne može zameniti  vreme provedeno sa porodicom.

Lasickas nije nastupao na prethodna dva meča koja su Zmajevi igrali zbog manje povrede, pa je i ta situacija ubrzala njegov povratak kući.

– Mogao sam da se oporavim za poslednji meč u sezoni, ali ne želim da rizikujem, pa sam se sa trenerom i ljudima iz rukovodstva kluba složio da je najbolje da odem sada. Žao mi je što ne mogu da pomognem timu u preostala dva meča, ali se radujem sledećoj sezoni i pripremama koje nas očekuju i nadam se da ćemo u narednoj godini postići bolje rezultate nego ove sezone – izjavio je Lasickas.

Lasickas je u ovoj sezoni odigrao 23 meča u dresu Voždovca, četiri puta je asistirao, a jednom se upisao i u listu strelaca u meču protiv TSC, a taj gol je proglašen i za gol kola.

Ostavite komentar