Jovan Damjanović više nije trener Zmajeva

12/04/2021VESTI

Fudbalski klub Voždovac doneo je odluku da sporazumno raskine ugovor sa Jovanom Damjanovićem, kao i njegovim stručnim štabom.

Gospodin Damjanović je na klupi Voždovca sedeo nešto više od godinu dana, a pre toga obavljao je funkciju sportskog direktora, kao i direktora omladinske škole. Takođe je i kao igrač nosio dres Zmajeva i baš na Krovu i završio svoju igračku karijeru.

Upravo zbog višegodišnjeg staža u klubu i mnogobrojnih funkcija koje je obavljao, generalni direktor gospodin Miloš Mirković istakao je veliku zahvalnost i poželeo mnogo sreće mladom stručnjaku.

Jovan je dugo bio deo Voždovca i nesumnjivo je mnogo doprineo svojim radom na svim pozicijma. Njegov put od uloge igrača do funkcionera kluba bio je prirodan, a Voždovac je sa njim na čelu stručnog štaba igrao izuzetno lep fudbal. Ipak, rezultati se nisu poklopili i došlo je vreme za promene. U ime kluba želim mu mnogo sreće u nastavku trenerske karijere„, zaključio je gospodin Mirković.

Svoj poslednji radni dan, 38-godišnji trener iskoristio je da se pozdravi sa igračima i zaposlenima u klubu. Momcima je poručio da veruje u njih i njihove sposobnosti, te im poželeo sreću u nastavku sezone.

Voždovac je bio moj drugi dom i uživao sam u radu u klubu. Mnoge od ovih momaka sam selektirao kroz omladinsku školu i izuzetno sam ponosan što su dogurali do prvog tima. Verujem da će ovi momci i ovaj tim pokazati koliko vrede„, istakao je Damjanović.

Rukovodstvo kluba će u toku sutrašnjeg dana zvanično predstaviti novog trenera, kao i stručni štab koji će u nastavku sezone predvoditi Zmajeve.

Ostavite komentar