JOŠ JEDNO POJAČAJNjE U VOŽDOVCU! ZMAJEVI JAČI ZA STOJČEVA!

30/06/2019VESTI

Fudbalerima Voždovca se u Sloveniji priključilo još jedno pojačanje. Iskusni igrač sredine terena, Miloš Stojčev, novi je igrač Zmajeva.

Stojčev je prošao kroz mlađe kategorije Crvene Zvezde, a u Srbiji je nastupao još i za ekipu Vojvodine i Borca iz Čačka. Fudbalski put vodio ga je i u MLS ligu, u Sjedinjene Američke Države gde je nastupao za ekipu Kanzas Sitija, kao i u Kazahstan i Grčku. Jedno vreme bio je član aktuelnog šampiona BiH, Sarajeva.

Iskusni Stojčev ne skriva zadovoljstvo što se pridružio klubu kao što je Voždovac.

– Želim da se zahvalim Upravi kluba na želji da me dovedu i na brzom dogovoru. Upravo sam pristigao u Sloveniju i polako upoznajem ekipu i momke, mada neke već znam jer smo se susretali na terenima kao rivali, a sada ćemo imati prilike da budemo i saigrači. Prvi utisci o organizaciji kluba, kao i o momcima su odlični.

Kada je u pitanju sezona koja je pred nama, Stojčev je optimističan.

– Ekipa je dosta mlada, i uz nekolicinu nas starijih igrača mislim da sve može biti pun pogodak. Prvenstveni cilj koji želimo da ostvarimo jeste plasman u plej-of, a kada se već nađemo tu, ni Evropa neće biti daleko. Mislim da bi trebali da stremimo ka najvišim ciljevima, jer Voždovac kao klub poseduje sve uslove za to.

Stojčev je takođe svojevremeno nastupao i za mladu reprezentaciju Crne Gore, za koju ima deset nastupa uz dva postignuta pogotka.

Stojčev se odmah stavio na raspolaganje Šefu stručnog Štaba, Radetu Kokoviću, tako da ga možemo očekivati na terenu već danas u kontrolnoj utakmici koju Zmajevi igraju protiv osvajača Kupa Malte i učesnika kvalifikacija za Ligu Evrope, Balzana.

Utakmica će se odigrati na stadionu Rudara iz Velenja, a početak je zakazan za 18 časova.

Ostavite komentar