JOŠ JEDAN STOPOSTOTAN UČINAK MLADIH NADA

29/08/2018VESTI

Još jedan dvomeč je odigran na krovu i novih šest bodova su osvojile naše mlade nade.

Rival im je bio stari znanac ekipa Vojvodine. Pravi derbi meč je viđen u Jerkoviću.

Omladinci Voždovca su pobedili rezultatom 2:1, dok su kadeti Voždovca svoje vršnjake iz Novog Sada savladali rezultatom 3:2.

Veliki broj uzbuđenja je viđen na našem Stadionu, ali i veliki broj prekoreta. Kadeti su gubili rezultatom 2:0 već posle pola sata igre, ali pokazali jak karakter i uspeli da sustignu vođstvo gostiju golovima Karića u 39. minutu i Marića u 88.minutu, ali i da prectignu golom Ristića u poslednjem minutu nadoknade, te da uzmu vredne bodove koji ih približavaju samom vrhu tabele.

Za Voždovac su nastupali: Stojić, Todić, Marić, Jović, Jeremić, Brajković, Nuredini, Karić, Grbović, Đorđević, Bogićević. Igrali su još: Bajić, Baković, Šućur, Ristić, Pantić.

Sličan scenario je viđen i kod omladinaca, gosti su poveli veoma brzo, ali sjajna taktika je dovela do rezultatskog egala već na poluvremenu. Đorđević je izjednačio rezultat u 37.minutu. Drugi deo meča je bio dosta dinamičan i sličan prvom. Zmajevi su bili bolji rival.  Petar Karaklajić je doneo vođstvo u 77. minutu, a ispostavilo se i vrednu pobedu Zmajevima.

Za Voždovac su igrali: Nović, Krstović, Đorđević, Mijailović, Radisavljević, Tešić, Nađ, Stanojević, Simonović, Karaklajić, Ivanović. Igrali su još: Lajter, Milovanović, Petrović, Lainović.

Ostavite komentar