Janković: Voždovac je pravi klub za mlade igrače

22/06/2021VESTI

Mladi reprezentativac Srbije, Aleksa Janković, posle skoro dve godine, sa Krova je raširio krila ka klubu sa Banovog brda, ali ono što su mu Zmajevi pružili ne zaboravlja tako lako.

Iza mene je jako lep period proveden u Voždovcu, prepun sjajnih uspomena i stečenih prijatelja za čitav život! Zahvalio bih se saigračima što su me lepo prihvatili kada sam došao na prvi trening, kao i trenerima koji su me vodili, zajedno sa medicinskim timom koji se brinuo o meni i upravi kluba koja mi je ukazala poverenje”, jasan je popularni Nemac.

Profesija je takva da su rastanci sastavni deo života, ali za klub kao što je nijedan drugi može da poruči sledeće:

Svakom mladom igraču bih preporučio Voždovac kao odskočnu dasku jer je u pitanju klub u kom su mladi igrači u prvom planu i imaju prostora za napredak.

Aleksa Janković će sa ekipom Čukaričkog ove sezone predstavljati Srbiju u novom UEFA takmičenju, Ligi konferencija, što će biti prava prilika da pokaže svoje neosporive kvalitete.

Rezultati mladih igrača kao što je Aleksa Janković pokazatelj su kvalitetnog rada Voždovca i mi mu želimo puno sreće u nastavku karijere,” rekao je ovim povodom generalni direktor Zmajeva, gospodin Miloš Mirković.

Današnjim žrebom Ling long Super lige Srbije odlučeno je da Voždovac 17. jula započinje novu sezonu gostovanjem ekipi Čukaričkog.

Ostavite komentar