Iz Kristal Palasa na Krov – Kelvin Ago pojačava Zmajeve

18/09/2023VESTI

Kelvin Ago novi je član Fudbalskog kluba Voždovac, on će do kraja sezone biti na pozajmici u timu sa Dušanovca iz redova Kristal Palasa.

Devetnaestogodišnji Nigerijac prošlu sezonu proveo je u slovačkom STK Šamorinu.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, predstavio je najnovije pojačanje.

Dolazi nam fudbaler iz velikog kluba. Može da pokrije više pozicija na terenu, najbolje se snalazi na mestu levog beka. Izuzetno je mlad, ima pravo nastupa i za omladinsku selekciju. Njegovim angažovanjem dobili smo još jednog mladog elitnog igrača u svojim redovima. Nadamo se da u budućnosti možemo da očekujemo i više od pozajmice i da će se njegovim dolaskom podići kvalitet i naših domaćih fudbalera„. 

Iako je ugovor potpisan protekle nedelje, Kelvin će u Beograd stići  u narednih 7-10 dana, kada dobije sve neophodne papire i vizu. Ipak, u svakodnevnom je kontaktu sa stručnim štabom i čelnicima kluba i jedva čeka da se pridruži timu.

Kada smo prvi put ušli u pregovore o pozajmici moja prva reakcija bila je pomešana uzbuđenjem i iščekivanjem. To sam video kao dobru priliku da se dalje razvijam i steknem dragoceno igračko iskustvo, iz toga proizlazi motiv da se priključim timu i da dam značajan doprinos uspesima kluba. Posvećen sam tome da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve i prevaziđe svoj potencijal”, rekao je Ago ѕa klupski sajt i potom dodao:

To što je Voždovac najmlađi tim u svim evropskim ligama je definitivno prednost za mene. Činjenica da je većina igrača sličnog uzrasta učiniće moje prilagođavanje lakšim. Lako se možemo povezati jedni sa drugima, kako na terenu tako i van njega, negujući jak timski duh!

Ostavite komentar