Ivezić veran Zmajevima!

14/03/2022VESTI

Za Voždovac ne postoji veći uspeh nego kada neki igrač iz omladinskog pogona obuče dres seniorskog tima.

Osim što je u tome uspeo, Marko Ivezić je stigao i do uloge kapitena na pojedinim utakmicama, standardnog prvotimca i mladića koji osim što je stub odbrane neretko upisuje golove i razigrava napad.

Da je Krov najbolje mesto za njegov razvoj i te kako je svestan te je na postojeći ugovor dodao još godinu dana – do 2025!

Važnost ovog dogovora potvrdio je i prvi čovek kluba, generalni direktor, gospodin Miloš Mirković.

Marko Ivezić se osim talentom i vrednim radom klubu i timu nametnuo sjajnim karakterom koji je potreban za igrača njegove pozicije. Neke njegove odluke, uključujući i ova o produžetku ugovora govore o zrelosti bez obzira na godine i samo su potvrda da klub uspešno bira mlade prospekte iz omladinske škole kojima daje šansu i pruža punu podršku.

Mladi Zmaj ne krije koliko je srećan i siguran da je odluka koju je doneo najbolja za dalji napredak.

Ovo je za mene veliki uspeh! Od početka imam izuzetnu saradnju sa ljudima u klubu i ovo potvrđuje da u meni vide budućnost Voždovca. Od kada sam se izborio za mesto u timu, igram svih 90 minuta i to samo govori koliko poverenje stručni štab i uprava kluba imaju u mene. Poslednje dve godine je bilo ponuda i iz drugih klubova, ali za mene je ”klub kao nijedan drugi” najbolji izbor jer u domaćem prvenstvu ne postoji sredina koja ovoliko podržava mlade igrače.

Ivezić je u omladinsku školu Zmajeva došao iz škole fudbala FK 011. Kao omladinac nosio je kapitensku traku i bio jedan od najzapaženijih igrača Omladinske lige Srbije.

Voždovački Nemanja Matić se u aktuelnoj sezoni Super lige Srbije dva puta upisao u strelce od čega je gol postignut u Lučanima uvršten u jedan od najlepših golova 26. kola.

Kao nagrada stigao je i poziv u reprezentaciju Srbije do 21 godine za utakmice protiv selekcija Severne Makedonije i Jermenije.

Ostavite komentar