Ивезић веран Змајевима!

14/03/2022ВЕСТИ

За Вождовац не постоји већи успех него када неки играч из омладинског погона обуче дрес сениорског тима.

Осим што је у томе успео, Марко Ивезић је стигао и до улоге капитена на појединим утакмицама, стандардног првотимца и младића који осим што је стуб одбране неретко уписује голове и разиграва напад.

Да је Кров најбоље место за његов развој и те како је свестан те је на постојећи уговор додао још годину дана – до 2025!

Важност овог договора потврдио је и први човек клуба, генерални директор, господин Милош Мирковић.

Марко Ивезић се осим талентом и вредним радом клубу и тиму наметнуо сјајним карактером који је потребан за играча његове позиције. Неке његове одлуке, укључујући и ова о продужетку уговора говоре о зрелости без обзира на године и само су потврда да клуб успешно бира младе проспекте из омладинске школе којима даје шансу и пружа пуну подршку.

Млади Змај не крије колико је срећан и сигуран да је одлука коју је донео најбоља за даљи напредак.

Ово је за мене велики успех! Од почетка имам изузетну сарадњу са људима у клубу и ово потврђује да у мени виде будућност Вождовца. Од када сам се изборио за место у тиму, играм свих 90 минута и то само говори колико поверење стручни штаб и управа клуба имају у мене. Последње две године је било понуда и из других клубова, али за мене је ”клуб као ниједан други” најбољи избор јер у домаћем првенству не постоји средина која оволико подржава младе играче.

Ивезић је у омладинску школу Змајева дошао из школе фудбала ФК 011. Као омладинац носио је капитенску траку и био један од најзапаженијих играча Омладинске лиге Србије.

Вождовачки Немања Матић се у актуелној сезони Супер лиге Србије два пута уписао у стрелце од чега је гол постигнут у Лучанима уврштен у један од најлепших голова 26. кола.

Као награда стигао је и позив у репрезентацију Србије до 21 године за утакмице против селекција Северне Македоније и Јерменије.

Оставите коментар