IVAN MILOSAVLjEVIĆ NAKON POZAJMICE POSTAO „ZMAJ“, UGOVOR POTPISAN NA ČETIRI GODINE

31/07/2020VESTI

Ivan Milosavljević je protekle zime pristigao na „Krov“ kao pozajmljen igrač Partizana i ostavio sjajan utisak.

Situacija sa Koronavirusom sprečila ga je da se u većoj meri predstavi navijačima koji podržavaju Zmajeve, ali stručni štab Voždovca je procenio da ovaj mladi igrač svojim talentom i pristupom zaslužuje da postane igrač Voždovca i tako postane deo podmlađenog tima koji se sklapa na „Krovu“.

Milosavljević je u protekoj sezoni nastupio 4 puta za Voždovac i postigao jedan velelepan pogodak u meču protiv Mačve iz Šapca.

Agilna uprava Voždovca stupila je u pregovore sa Partizanom i transfer mladog igrača rođenog 2000. godine priveden je kraju danas kada je Milosavljević stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa Zmajevima.

– Srećan sam što postajem deo ovako organizovanog kluba koji ima najviše ambicije. Za proteklih šest meseci mogao sam da se uverim u to kako funkcioniše klub kao Voždovac i ovo je mesto na kojem vidim svoju budućnost. Ekipa je mlada, imamo mnogo želje da kvalitetno radimo i napredujemo i nema sumnje da nas čekaju velike stvari sa Voždovcem. Svi smo spremni da se maksimalno posvetimo cilju koji smo postavili ispred sebe na početku sezone. Jedva čekam subotu i prvi meč u sezoni sa Radnikom – nije krio zadovoljstvo prelaskom u tabor Voždovca mladi igrač.

Milosavljević je izdanak omladinske škole Partizana, a pre Voždovca nastupao je i za ekipu Teleoptika.

 

Ostavite komentar