ИЛИЈА СТОЛИЦА: „У НОВОЈ СЕЗОНИ ЖЕЛИМО ДА НАПРАВИМО НОВИ ИСКОРАК“!!

15/06/2017ВЕСТИ

Вождовац је данас под диригентском палицом Илије Столице започео припреме за нову сезону.

„Са задовољством се враћам обавезама и раду са овим момцима и са нестрпљењем очекујем почетак рада.“ – започео је Илија Столица.

Прошле сезоне је направљен искорак: „Направили смо и резултатски искорак, али је дошло до помака у игри, идеји. Јасно се видело да је екипа напрадовала, што је јасан показатељ да екипа има доста потенцијала у себи и спремни смо да у наредној сезони направимо нови искорак.“ – наставио је Столица.

„Такође ћемо и афирмисати велики број младих играча. Желимо да подмладимо тим и томе ћемо тежити. Кад већ причамо о искораку, велики напредак је направљен и у омладинској школи, те овом приликом и похваљујем. Кадети су ушли у квалитетну лигу Србије, омладинци већ другу сезону играју. Перспектива клуба је у омладинској школи, чак смо и прикључили играче из омладинског погона на припрема.“

„Циљ и задатак за све нас је да од Вождовца у наредним годинама направимо озбиљног суперлигаша, јер имамо све предиспозиције да урадимо тако нешто. Презадовољан сам што радим у Вождовцу у оваквом амбијенту и са оваквим људима.“ – завршио је Илија Столица.

Оставите коментар