ILIJA STOLICA: „U NOVOJ SEZONI ŽELIMO DA NAPRAVIMO NOVI ISKORAK“!!

15/06/2017VESTI

Voždovac je danas pod dirigentskom palicom Ilije Stolice započeo pripreme za novu sezonu.

„Sa zadovoljstvom se vraćam obavezama i radu sa ovim momcima i sa nestrpljenjem očekujem početak rada.“ – započeo je Ilija Stolica.

Prošle sezone je napravljen iskorak: „Napravili smo i rezultatski iskorak, ali je došlo do pomaka u igri, ideji. Jasno se videlo da je ekipa napradovala, što je jasan pokazatelj da ekipa ima dosta potencijala u sebi i spremni smo da u narednoj sezoni napravimo novi iskorak.“ – nastavio je Stolica.

„Takođe ćemo i afirmisati veliki broj mladih igrača. Želimo da podmladimo tim i tome ćemo težiti. Kad već pričamo o iskoraku, veliki napredak je napravljen i u omladinskoj školi, te ovom prilikom i pohvaljujem. Kadeti su ušli u kvalitetnu ligu Srbije, omladinci već drugu sezonu igraju. Perspektiva kluba je u omladinskoj školi, čak smo i priključili igrače iz omladinskog pogona na priprema.“

„Cilj i zadatak za sve nas je da od Voždovca u narednim godinama napravimo ozbiljnog superligaša, jer imamo sve predispozicije da uradimo tako nešto. Prezadovoljan sam što radim u Voždovcu u ovakvom ambijentu i sa ovakvim ljudima.“ – završio je Ilija Stolica.

Ostavite komentar