IGRAČI FK VOŽDOVAC UČESTOVALI U HUMANITARNOJ IGRI „POGODI ZA ŽIVOT“

13/12/2018VESTI

IGRAČI FK VOŽDOVAC UČESTOVALI U HUMANITARNOJ IGRI „POGODI ZA ŽIVOT“

Igrači i stručni štab FK Voždovac ove sezone kontinuirano pružaju podršku Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“, te nije bilo razloga da bude drugačije kada je u pitanju novi inovativni koncept sakupljanja sredstava kroz Humanitarnu igru „Pogodi za život“ koju je pokrenula baš ova Humanitarna organizacija.

Igrači Voždovca takmičili su se u ovoj interesantoj igri ko je precizniji i ko može da sakupi više bodova za humanitarnu organizaciju „Zajedno za život“.

Na baneru koji je bio nakačen na gol naznačene su mete kroz koje lopta mora proći da bi se osvojio određeni broj bodova, a ova mala humanitarna igra delovala je sjajno na igrače Voždovca i podigla atmosferu, ali i stavila na test preciznost igrača.

Kapiten „zmajeva“ Miloš Pavlović, inače jedini kapiten u Superligi Srbije koji nosi kapitensku traku sa logom neke Humanitarne organizacije, i to baš organizacije „Zajedno za život“, bio je srećan što je ekipa imala prilike da učestvuje u ovakvoj akciji, „Ovo je nastavak naše podrške ovoj sjajnoj organizaciji, i jako sam srećan što moji saigrači i ja imamo priliku da kroz sport i pozitivne stvari skrenemo pažnju na stvari koje su bitne i na ljude kojima je pomoć potrebna“.

Kako je izgledalo druženje FK Voždovac i „Zajedno za život“ u novoj akciji moći ćete da vidite uskoro na Youtube kanalu Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, kada bude predstavljena prva epizoda ove humanitarne emisije i igre, koja je jedinstven način sakupljanja sredstava za lečenje dece od teških oboljenja.

Ostavite komentar