ИГОР МАКСИМОВИЋ НОВИ ЗМАЈ!

17/08/2017ВЕСТИ

Фк Вождовац је дана добио још једно вредно појачање. Ради се о Игору Максимовићу.

Игор је рођен у Јагодини, 31.07.1999 и игра на позицији предњег везног играча. Стигао је из редова Партизана, а такође је наступао за све млађе селекције Србије.

За Србију је наступа на 23 утакмице и био стрелац 2 пута!

Добродошлицу испред клуба му је пожелео шеф стручног штаба Илија Столица: “Честитке Игору на потписивању професионалног уговора, велико је задовољство што је ту са нама. Добро се познајемо из млађих репрезентативних селекција,  сарађивали смо две три године заједно. Имам само речи хвале и поруку да је дошао управи клуб и праву средину, где ће моћи да се развије и напредује у складу са својим великим потенцијалом. На обострано задовољство ми је част да представим једно овакво појачање за све нас у клубу.”

“Желео бих да се захвалим шефу на добродошлици и похвалама. Желео бих да се захвалим клубу који ми је пружио прилику да се развијам како је неопходно и да наставим фудбалску каријеру на прави начин. Играма за омладинце и радом, надам се да ћу успети да се наметнем шефу стручног штаба да заиграм у првом тиму. Ипак, права доказивања тек следе.” – истакао је у свом првом интервјуу Игор Максимовић

Оставите коментар