Igor Maksimović – Debi iz snova!

26/04/2018VESTI

Voždovac je slavio još jednu pobedu.

Publika na stadionu je uživala u jednoj pravoj fudbalskoj predstavi. Publika koja dolazi u sve većem broju na stadion Voždovca, ali i publika koja je gledala ispisivanje novih stranica istorije.

Pored sjajnog rezultata Zmajeva, te plasmana na četvrto mesto Super lige, posetioci na stadionu su mogli da vide i trenutak debitovanja Igora Maksimovića u dresu Voždovca. Igrač koji je rođen 31. jula 1999-e godine, sa nepunih 19 godinaje kročio na superligašku scenu.

Omladinski reprezentativac Srbije je ubeležio prve minute u dresu Zmajeva, ostavio srce na terenu i pokazao da Voždovac ne mora da brine za budućnost i ne samo da ne brine klub iz Jerkovića, već je i srpski fudbal dobio jedan novi biser.

Kakav je osećaj zadužiti opremu i poneti dres Voždovca: „Drago mi je što sam svoj debi u profesionalnom fudbalu ostvario u dresu Voždovca. Međutim veliko mi je zadovoljstvo što delim svlačionicu sa fudbalskim veličinama, kao što su Miloš Pavlović, Miloš Mihajlov, ali i ostalim igračima koji mi dosta pomažu u razvoju. Hvala upravi i stručnom štabu što su mi pružili priliku da zaigram, a naredni deo posla je na meni.“

Šta da očekujemo od Igora u narednom periodu: „Nadam se da ću dobrim radom i igrama uspeti da se izborim za veću minutažu i da ću opravdati ukazano poverenje i pruženu šansu, te da ću napredovati i sa Voždovcem se sve više radovati.“

Ostavite komentar