I Luković krenuo put Poljske – “ZMAJEVI, HVALA ZA DVE PREDIVNE GODINE!”

31/05/2019VESTI

Andrija Luković sinoć je i zvanično postao novi igrač Rakova iz Čehostove, novog poljskog prvoligaša, koji je bio apsolutni hit u poljskom fudbalu protekle sezone. Klub je izborio ulazak u elitni rang, i takođe stigao do polufinala Kupa, a na tom putu eliminisao je velikane kao što su Legija i Leh.

Luković je za Voždovac ukupno odigrao 59 utakmica, u listu strelaca se upisao 16 puta, a saigračima je asistirao u šest navrata.

Luković ne krije zadovoljstvo ostvarenim transferom, kao ni veliku zahvalnost prema klubu iz Zaplanjske ulice za vreme provedeno u dresu Zmajeva.

– Želeo bih da se iskreno zahvalim svima u klubu, počevši od ljudi iz ekonomata, fizioterapeutima, doktorima, igračima, kao i ljudima iz rukovodstva kluba. Proveo sam dve predivne i nezaboravne godine u Voždovcu, stekao sam prijatelje za ceo život i zaista se osećao kao da sam godinama na “Krovu”. Mislim da sam ostavio trag u klubu i mogu biti zadovoljan onime što ostaje iza mene. Siguran sam da sam napravio odličan potez prelaskom u Rakov i da sam napravio stepenik više u svojoj karijeri. Sa više strana sam čuo, a sada sam se i sam uverio, da sam izabrao pravi i stabilan klub. Jedva čekam da počnem da treniram sa novim saigračima i da se pokažem u novom klubu u pravom svetlu, a Zmajevima želim od srca sve najbolje u sledećoj sezoni!

Luković je pre Voždovca nastupao za Rad i Crvenu Zvezdu, kao i za holandski PSV, i bio je član zlatne generacije “Orlića” koji su 2013. godine postali prvaci Evrope.

Ostavite komentar