HUMANA MISIJA – TRAKA KAPITENA PAVLOVIĆA!

22/10/2018VESTI

foto: Katarina Mihajlović

Voždovac je na utakmici sa Crvenom zvezdom prvi put u istoriji nosio dresove sa logotipom humanitarne fondacije. Fondacije „Zajedno za život“. 

Saradnja je od tog trenutka krenula progresivno da napreduje, te su Zmajevi bili gosti i na humanitarnom bazaru održanom na Dorćol placu. 

Usledila je utakmica protiv Mladosti, a gest kapitena Miloša Pavlovića je oduševio sve prisutne. Miloševa ideja koja je tinjala, ujedno se i obistinila. Miloš je pokazao ljudsku veličinu, a podržali su ga i saigrači i ceo FK Voždovac. Nije mala stvar nositi traku jednog kluba, a poneo je traku sa logotipima i FK Voždovac i fondacije „Zajedno za život“ i tako poslao jasnu poruku podrške širenja humanosti. 

„Hvala Jovanu na trudu koji svakodnevno ulaže kroz Fondaciju. „ – započeo je kapiten Pavlović, „Drago nam je da je kroz akcije uključio i FK Voždovac u humanu priču, gde sam ja kao kapiten kluba imao tu čast i privilegiju da budem ambasador Voždovca u raznim projektima, a vrlo dobro znam da ćemo se uvek odazvati i u narednim akcijama. Nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, gde smo nosili dresove sa logotipom Fondacije „Zajedno za život“, došao sam na ideju da ponesem i traku sa identičnim logotipom. Ljudi iz kluba su mi izašli u susret i podržali moju ideju,  jer mislim da pored doniranja novčanih sredstava, činimo i veliku stvar samim podizanjem svesti u svom okruženju. Drago mi je da postigli efekat koji smo želeli i da su svi u našem okruženju pozitivno reagovali.“ – jasan je kapiten Voždovca Miloš Pavlović.

 

Ostavite komentar