Храбро Вожде, по бодове на Брдо!

14/07/2021ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца, градским дербијем отварају нову сезону! Изабраници Предрага Рогана, у петак од 17 часова и 55 минута гостују екипи Чукаричког.

После турбулентно завршене претходне сезоне и резултата који по приказаној игри, посебно у првом делу шампионата није припадао Змајевима, време је за нови почетак, уз енергију која је пред крај првенства сачувала место у елити.

Шеф струке господин Предраг Роган истакао је да Чукарички има улогу фаворита, али његов тим на Брдо иде са јасним циљем.

Гостујемо једној изванредној екипи која ове сезоне игра и на европској сцени. Поштујемо Чукарички и све што представља у српском фудбалу, како организационо тако и квалитетом екипе. Притисак је саставни део нашег посла и наравно да постоји, а успешнији је онај ко га боље контролише. Сигурно да постоји мотив, како код нас тако и код противника, али не бавимо се калкулацијама и прошлошћу. Имамо амбицију, знамо шта желимо и идемо на Баново брдо да дамо све од себе, да играмо као тим, да се жртвујемо за успех екипе и резултат ће доћи као плод свега тога. Чукарички јесте фаворит, али ми имамо жељу и мотив да на прави начин отворимо шампионат„, поручио је господин Роган.

Највеће појачање Вождовца у прелазном року је сачувана окосница тима из претходне сезоне, уз освежење у одбрани и транзицији, кроз перспективног штопера Марка Мијаиловића и повратника на Кров – крило Милоша Пантовића.

Утакмицу на Бановом брду можете пратити уживо на ТВ Арена Спорт 1.

СРЕЋНО ЗМАЈЕВИ!

Оставите коментар