ГРАДСКИ ДЕРБИ НА КРОВУ – ВОЖДОВАЦ ДОЧЕКУЈЕ ПАРТИЗАН

08/03/2019ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца дочекују екипу Партизана на свом терену у 26. колу Суперлиге Србије. У утакмици која ће се играти у недељу од 17 часова, оба тима ће тражити победу након пораза које су претрпели у претходном колу од тимова са југа Србије, Партизан од Радничког из Ниша, а Вождовац од Радника из Сурдулице.

Шеф стручног штаба Змајева, Драган Аничић напомиње да је Партизан фаворит, али да Вождовац има велики мотив против црно-белих.

– Ово је празник фудбала, не игра се сваки дан са Партизаном. То је противник који увек даје мотив више играчима да се покажу и искрено се надам да ће све оно што краси фудбал бити приказано на предстојећој утакмици – рекао је Аничић и похвалио рад колеге са клупе Партизана.

– Изузетно ценим Партизан и поготово Бату Мирковића. Он је изузетан стручњак и човек, али нажалост у Србији тренерима увек фали контининуитет. Не сумњам да ће Бата, уколико буде имао прилике да настави да ради и спроводи своје идеје, да направи велике резултате у будућности. Многи потцењују Партизан, али то је велика грешка, јер имају много добрих играча и много талентованих младих фудбалера који праве разлику. Партизан је фаворит, али ова утакмица је за нас велики изазов. Нећемо претити Партизану, али нико не може да нам одузме наду и право да се боримо за сва три бода на нашем терену.“

Некадашњи играч Партизана из редова Змајева, Никола Трујић, такође је истакао да је Партизан фаворит али је такође подсетио да Вождовац у овој полусезони није изгубио утакмицу на свом терену.

– Сви једва чекамо меч са Партизаном, те утакмице доносе посебан осећај и за нас на терену, и за публику на трибинама. Партизан је свакако благи фаворит, али ми се не предајемо, јер то није манир Вождовца, и улазимо у утакмицу од самог почетка са великом жељом да покажемо шта знамо. Партизан има одличног тренера и фудбалере, али на домаћем терену нисмо изгубили у овој полусезони и желимо да наставимо тај низ – рекао је Трујић

Утакмица између Вождовца и Партизана игра се у недељу од 17 часова на стадиону на крову Шопинг центра Стадион, а из безбедоносних разлога карте се неће наћи у слободној продаји. Утакмица ће бити преношена на првом каналу ТВ Арена Спорт.

Оставите коментар