Gradski derbi na Krovu

16/09/2022VESTI

U okviru 12. kola Super lige Srbije u nedelju će se na Krovu, u terminu od 13 časova, odigrati utakmica između Voždovca i Čukaričkog.

Tim sa Banovog brda je drugoplasiran u srpskom šampionatu sa 22 boda iz 10 utakmica, dok su Zmajevi na petoj poziciji sa dva boda manje i utakmicom više.

Šef stručnog štaba tima iz Zaplanjske, gospodin Nikola Puača, prepušta ulogu favorita Brđanim, ali ističe da neće odstupiti od svoje prepoznatljive igre uprkos kvalitetu protivnika.

Obe ekipe su ofanzivno orijentisane, tako da nas očekuje interesantna i sadržajna fudbalska predstava na našem stadionu. Čukarički u svakoj liniji tima ima kvalitetne pojedince, koji su sposobni da naprave prevagu na terenu. Spremamo se za ovaj meč kao i za svaki drugi. Osnovni cilj nam je da se nametnemo od prvog minuta i da budemo tim koji će kontrolisati dešavanja na terenu. Ako u tome uspemo bićemo bliži još jednoj pobedi. Nemamo kažnjenih igrača. Svi su zdravi, izuzev već dugo povređenog Đuričića, tako da ćemo u kompletnom sastavu dočekati goste sa Banovog brda.“

Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji na dan utakmice, od 10 časova, na drugom nivou tržnog centra Stadion, na Ticketline prodajnom mestu.

Ostavite komentar