Голгетерски дуо слетео на Кров

14/06/2022ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац данас је и званично постао богатији за два млада офанзивца, уговоре на три године потписали су Никша Вујановић и Борисав Бурмаз.

Пре него што су постали Змајеви, Ваљевац је носио дрес Графичара, крагујевачког Радничког и Црвене звезде у млађим категоријама, док је млади репрезентативац Црне Горе наступао за Рудар из Пљеваља, суботички Спартак и млађе селекције Партизана.

Обојица су по потписивању уговора са клубом усагласили ставове – дошли су да попуне статистичке колоне асистенцијама и головима.

Вождовац је одлична средина за сваког младог играча. Услови за рад су одлични, као и стручни штаб. Претходне сезоне клуб је био надомак пласмана у Европу, а ја сам дошао да тај успех поновимо и надмашимо ако је могуће. Даћу све од себе да на својој позицији пужим максимум и головима допринесем томе”, јасан је Бурмаз а на то се надовезао и Вујановић:

Привукла ме лепа игра Вождовца, модеран тотални фудбал, и зато сам желео да заиграм овде. Имао сам добру полусезону у Рудару, дао сам осам голова, и очекујем да у истом ритму наставим. Што више асистенција и голова јасан су циљ”, закључио је Вујановић.

Директор београдског клуба задовољан је најновијом аквизицијом.

Потписали смо два млада и талентована играча који су показали много у млађим категоријама. Показали су да имају квалитет и за сениорски фудбал, а сада је време да у правој средини досегну свој пун потенцијал. На њима је да вредно и посвећено раде током припрема, под вођством новог шефа, а ја им у име клуба желим много среће и успеха на терену”, поручио је господин Милош Мирковић. 

Оставите коментар