ГЕОРГИЈЕВИЋ И ЛУКОВИЋ ИЗНЕНАДИЛИ МАЛЕ ЗМАЈЕВЕ

12/10/2017ВЕСТИ

Занимљиво је било у вечерњем термину на „крову“ тржног центра. Прелеп амбијент, велики број деце, али и пар изненађења.

Данас су најмлађим генерацијама ФК Вождовац стигла појачања. Дејан Георгијевић и Андрија Луковић су на кратко „прекинули“ тренинг најмлађих селекција.

Осмеси и добра атмосфера су најбоље мерило и долазак првотимаца на тренинг је донео јачање крила малим Змајевима.

Нису изостала ни питања и ни кратко дружење, али акценат је био на треннзима. Андрија и Дејан су стигли да покажу по коју финту младим надама и по који дриблинг, али и су и мали Змајеви показали својим старијим колегама шта су научили од својих тренера.

Генерације 2005 и 2006, као и најмлађа селекција играча рођених 2011-е године су редовне на трибинама и долазе редовно на утакмице да навијају за Вождовац , те им није било тешко да препознају троструког стрелца Дејана Георгијевића у победи против Земуна, нити Андрију Луковића који је постигао два гола у том сусрету. 

Андрија и Дејан су се захвалили у име свих првотимаца за подршку коју младе наде пружају првом тиму на утакмицама, те је и ово био разлог доласка на тренинг и пружање подршке будућим надама Вождовца.

Обећање постоји да ће дружење да се настави, колико већ у наредној утакмици када Вождовац буде домаћин, али ће мали Змајеви бити и уз првотимце у утакмици против Радничког.

Акција међусобне подршке ће се наставити и заједно ће давати „крила“ једни другима и ветар у леђа.

Оставите коментар