GEORGIJEVIĆ I LUKOVIĆ IZNENADILI MALE ZMAJEVE

12/10/2017VESTI

Zanimljivo je bilo u večernjem terminu na „krovu“ tržnog centra. Prelep ambijent, veliki broj dece, ali i par iznenađenja.

Danas su najmlađim generacijama FK Voždovac stigla pojačanja. Dejan Georgijević i Andrija Luković su na kratko „prekinuli“ trening najmlađih selekcija.

Osmesi i dobra atmosfera su najbolje merilo i dolazak prvotimaca na trening je doneo jačanje krila malim Zmajevima.

Nisu izostala ni pitanja i ni kratko druženje, ali akcenat je bio na trennzima. Andrija i Dejan su stigli da pokažu po koju fintu mladim nadama i po koji dribling, ali i su i mali Zmajevi pokazali svojim starijim kolegama šta su naučili od svojih trenera.

Generacije 2005 i 2006, kao i najmlađa selekcija igrača rođenih 2011-e godine su redovne na tribinama i dolaze redovno na utakmice da navijaju za Voždovac , te im nije bilo teško da prepoznaju trostrukog strelca Dejana Georgijevića u pobedi protiv Zemuna, niti Andriju Lukovića koji je postigao dva gola u tom susretu. 

Andrija i Dejan su se zahvalili u ime svih prvotimaca za podršku koju mlade nade pružaju prvom timu na utakmicama, te je i ovo bio razlog dolaska na trening i pružanje podrške budućim nadama Voždovca.

Obećanje postoji da će druženje da se nastavi, koliko već u narednoj utakmici kada Voždovac bude domaćin, ali će mali Zmajevi biti i uz prvotimce u utakmici protiv Radničkog.

Akcija međusobne podrške će se nastaviti i zajedno će davati „krila“ jedni drugima i vetar u leđa.

Ostavite komentar