FUDBALSKI SAVEZ KINE U POSETI FK VOŽDOVAC

09/05/2018VESTI

Velika čast je pripala našem klubu. U posetu nam je došla visoka delegacija Fudbalskog saveza Kine.

Delegaciju je predvodio gospodin Cai Jong član UO i potpredsednik FS Kine. Kolika je ozbiljnost posete pokazuje i činjenica da je u delegaciji bilo još sedam članova. Direktor nacionalnog tima Kine Gospodin Žang Čao, zamenik direktora Nacionalnog tima gospodin Žang He, Direktor sektora za licenciranje klubova gospodin Kiao Daihu. Takođe u delegaciji su bili i glavni inspektori zaduženi za treninge nacionalnih selekcija kako najjače reprezentacije, tako i za selekcija mlađih kategorija gospoda Šao Jai i Žao Junže. Gospodin Čen Jun iz sektora za međunarodne odnose i sportski direktor FK Beižing Reine gospodin Žang Jue.

FK Voždovac je apostrofiran kao klub sa odličnim modernim poslovanjem, ali i pozicioniran kao klub koji dosta ulaže u mlađe kategorije i njihov razvoj, te se i razgovaralo na temu budućih saradnji sa našim klubom. Međutim i o drugim budućim planovima, pre svega razmeni stručnih kadrova, usavršavanju trenerske struke, razmeni igrača i zajedničkim promocijama. Poseban utisak na delegaciju iz Kine je ostavio sam Stadion odnosno lokacija na vrhu šoping centra i pogled na ceo Beograd.

Goste iz FS Kine su dočekali sportski direktor Goran Grkinić, generalni sekretar Miloš Mirković i direktor omladinske škole Jovan Damjanović.

Ostavite komentar