Поштовани родитељи,

Фудбалски клуб Вождовац по други пут организује спортско-рекреативни пројекат Фудбалски камп Вождовац 2017, у коме имају право на учешће дечаци и девојчице од 6 до 12 година. Прошле године смо се лепо дружили, те фотографије и снимак погледајте на следећем линку Вождовац фудбалски камп 2016.

Познато је да Фудбалски клуб Вождовац од 2013. године поседује један од најсавременијих стадиона са вештачком травом, који се налази на крову Шопинг центра Стадион. Наш клуб несебично жели да подели доживљај играња најпопуларније игре на свету на терену на ком се играју утакмице Супер Лиге Србије – најелитније фудбалско такмичење у нашој земљи.

Ове године омладинске категорије Вождовца су са поносом представљале клуб и на најбољи начин презентовали рад омладинске школе. Велики број играча је управо кроз омладинске селекције задужио дрес првом тима Вождоваца, а појединци су постали и репрезентативци наше земље. Самим тим стоји чињеница да ФК Вождовац доста улаже у своје млађе категорије.

Физичка активност је битна у одрастању сваког детета, а овакви спортско-рекреативни пројекти осим физичких, доприносе и развоју социјалних карактеристика.

Позивамо све оне који се налазе у Београду од 24. до 28. јула 2017. године,  да дођу на наш стадион и придруже се својим вршњацима у стицању фудбалских знања и вештина.

Тренери ФК Вождовац биће Ваши инструктори фудбалске игре на овом кампу, а специјални промотер кампа је најмлађи дебитант у историји Супер Лиге Србије, првотимац Вождовца и кадетски репрезентативац Србије Филип Ступаревић

Цена кампа: 2 500,00 рсд

Сваки полазник кампа добиће шортс и мајицу Фудбалског кампа Вождовац 2017.

Обезбеђене су вредне награде за најбоље полазнике кампа.

Пријаве трају до петка 21. јула 2017. године, а број места је ограничен на 100 учесника.

Све информације и пријаве на:

064/8310-837

Оставите коментар