ФУДБАЛЕРИ И ЗАПОСЛЕНИ У ФК ВОЖДОВАЦ ТЕСТИРАНИ НА КОРОНАВИРУС

15/05/2020ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца тестирани су данас на стадиону у Заплањској улици на Коронавирус. Тестирани су такође и чланови стручног штаба као и сви запослени у клубу.

На стадиону Вождовца свакодневно се спроводе мере којих се сви морају придржавати, па тако сви учесници тренинга пролазе кроз преглед пред почетак истог, који би требао да искључи присутност симптома Коронавируса. Такође сви реквизити који се користе на тренинзима, као што су лопте и чуњеви се дезинфикују пре и након тренинга, као и просторије у којима се борави. На више пунктова на стадиону Вождовца постављена су дезинфекциона средства за дезинфекцију руку, тако да се сви чини по препорукама Кризног штаба Владе Републике Србије како би на стадиону били сигурни и остали здрави.

Први меч који очекује Вождовац у наставку сезоне јесте против Мачве у Шапцу, затим на “Кров”долази екипа Напретка из Крушевца, након чега се у госте иде Раду, а завеса на ову несвакидашњу сезону спустиће се баш на нашем стадиону када на Вождовац долази екипа Радника из Сурдулице.
Све утакмице биће одигране без присуства публике.

Оставите коментар