ФУДБАЛ ЈЕ МОЖДА СТАО, АЛИ КЛУБ МОРА ДА МИСЛИ И НА НАЈСТАРИЈЕ НАВИЈАЧЕ – ВОЖДОВАЦ ОБЕЗБЕДИО ПОМОЋ ЗА ЛЕГЕНДАРНОГ МАЦАНКА!

21/03/2020ВЕСТИ

Због ванредног стања које је уведено у нашој земљи узроковано ширењем Коронавируса, отказана су сва такмичења у Србији, фудбал се не игра ни на једном нивоу, а фудбалски клубови тренутно су стопирали све активности до побољшања ситуације. Ипак, некада дође време када клуб мора да пружи подршку оним људима од којих је увек и добија.

Један од таквих људи јесте и Александар Бамбуловић Мацанко, један од најстаријих симпатизера и навијача ФК Вождовац који је присутан на свакој утакмици, па чак и на најудаљенијим гостовањима, упркос томе што има нарушено здравље!

Вождовац је и овога пута показао да је одговоран колектив који је више од фудбалског клуба!

Клуб је организовао свакодневну доставу хране и осталих потрепштина легендарном Мацанку, који због ванредног стања и због тога што са преко 70 година спада у најризичнију групу грађана који могу бити угрожени Коронавирусом, никако не сме да напушта кућу.

ФК Вождовац вас позива да и ви својим малим гестом олакшате ова тешка времена нашим старијим суграђанима и помогнете им да што лакше и безбедније дочекају крај карантина!

Држи се Мацанеее, ускоро се видимо опет на Крову Гранде!

Оставите коментар