FK VOŽDOVAC UZ REPREZENTACIJU SRBIJE!

07/10/2017VESTI

Sjajan događaj nas očekuje u ponedeljak, pravi fudbalski praznik, fudbalska Srbija piše novu stranicu istorije!

Srbija je pred plasmanom na svetsko prvenstvo. Vrata koja vode ka Rusiji su otvorena, potrebno je samo proći kroz njih.

Veliki značaj za zemlju, ali i za fudbal u Srbiji ima plasman naše reprezentacije na najveću fudbalsku svetsku smotru i ne treba biti previše mudar, te prepoznati samu tu činjenicu. A najlepši gest stiže sa „krova“, gde će kompletan FK Voždovac u ponedeljak biti na stadionu i uživo bodriti i pružiti podršku reprezentaciji Srbije!  

„U klubu svi dišemo kao jedan. Lako smo se dogovorili i organizovali, te u ponedeljak ćemo svi biti na stadionu. Počev od nas operativaca, preko kompletnog stručnog štaba, te prvotimaca, pa sve do najmlađih selekcija, zajedno sa njihovim trenerima dolazimo da podržimo našu reprezentaciju i da damo potreban vetar u leđa.“ – naglasio je generalni direktor Goran Grkinić.

„Predsednik FSS Slaviša Kokeza, zajedno sa Goranom Bunjevčevićem i selektorom Slavoljubom Muslinom radi odličan posao. Bez obzira na poraz u meču sa Austrijom, čvrsto verujemo da ćemo pobediti Gruziju i da ćemo se plasirati na Svetsko Prvenstvo, koje bi svima nama koji radimo u fudbalu, svim fudbalskim radnicima, ali i celom narodu u Srbiji mnogo značilo. 
To je dan kada bismo trebali da zaboravimo na klupske boje i da u ponedeljak svi budemo u službi reprezentacije. Da pružimo punu podršku i da dođemo do pobede koja vodi ka Rusiji.“ – jasan i konkretan je bio generalni direktor Goran Grkinić.

Ostavite komentar