ФК ВОЖДОВАЦ – СПАРТАК ЖДРЕПЧЕВА КРВ 0:0 (0:0)

ФК ВОЖДОВАЦ – СПАРТАК ЖК 0:0 (0:0)

Стадион Вождовца

Главни судија: ЈОВАНОВИЋ Срђан
Први помоћни судија: СТОЈКОВИЋ Урош
Други помоћни судија: БОГИЋЕВИЋ Драган
Четврти судија: БРДАР Илија
 
ВОЖДОВАЦ: ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИХАЈЛОВ, МИКИЋ, КОВАЧЕВИЋ, ПАВЛОВИЋ, МИЛУТИНОВИЋ, ЛУКОВИЋ, СРЕЋКОВИЋ, ДУРОЊИЋ, СТУПАРЕВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ПЕТРОВИЋ, ЗОЋЕВИЋ И ЈЕВТИЋ.
 
СПАРТАК: ПЕРИЋ, ТЕКИЈАШКИ, МИЛОШЕВИЋ, ГЛАВЧИЋ, ВУКЧЕВИЋ, РАКИЋ, ЧЕЧАРИЋ, МАРИЧИЋ, ЧОУ, ЋАЛАСАН, КУЛУНУЧ.
 
Динамична утакмица од старта. Ређале су се прилике на почетку утакмице преко Срећковића и Ступаревића, чак је и гол младог репрезентативца поништен због недозвољене позиције, како је окарактерисао главни судија.
 
У 20. минуту прва опаснија акција по гол Змајева, међутим Илић је у ситуацији “очи у очи” са Чечарићем изашао као победник.
 
У 22. минуту Дуроњић озбиљно пробија по десној страни, али Перић брани његов ударац.
 
У 25. минуту и Ступаревић шутира, али поред гола.
 
До наредне прилике чекало се десетак минута. Змајеви су преко Срећковића напали по левој страни, али у завршници акције, Луковић шутира поред гола.
 
У 36. минуту гости поново прете. Опет је у прилици Чечарић, а Илић је опет на висини задатка.
 
Пред сам крај првог дела, Зоран Милутиновић феноменално упошљава Срећковића, али лопта након ударца одлази мало пред стативе и може се рећи да су гости поново имали среће.
 
Други део меча је кренуо шансом Спартака, али Дуроњић је био одличан у дефанзиви, те отклонио опасност пред голом Вождовца.
 
У 55. минуту у два наврата пробија Срећковић. Крило Змајева је два пута по левој страни у само минут времена стављао одбрану Спартака на муке, али на крају је Перић успео да одбрани његов шут.
 
У 68. минуту Милутиновић је одлично упослио Ковачевића који се убацио одбрани Спартака иза леђа. Правовремен повратни пас за Луковића, али шут везисте Вождовца брани голман Перић.
 
У 76. минуту, покушао је Чечарић на другој страни, а лопта одлази поред гола.
 
Покушавао је Вождовац у налетима да дође до гола гостију. Ређале су се прилике пред голом гостију, али промене резултата није било.

Оставите коментар