FK VOŽDOVAC – SPARTAK ŽDREPČEVA KRV 0:0 (0:0)

FK VOŽDOVAC – SPARTAK ŽK 0:0 (0:0)

Stadion Voždovca

Glavni sudija: JOVANOVIĆ Srđan
Prvi pomoćni sudija: STOJKOVIĆ Uroš
Drugi pomoćni sudija: BOGIĆEVIĆ Dragan
Četvrti sudija: BRDAR Ilija
 
VOŽDOVAC: ILIĆ, ĆIRKOVIĆ, MIHAJLOV, MIKIĆ, KOVAČEVIĆ, PAVLOVIĆ, MILUTINOVIĆ, LUKOVIĆ, SREĆKOVIĆ, DURONjIĆ, STUPAREVIĆ. IGRALI SU JOŠ: PETROVIĆ, ZOĆEVIĆ I JEVTIĆ.
 
SPARTAK: PERIĆ, TEKIJAŠKI, MILOŠEVIĆ, GLAVČIĆ, VUKČEVIĆ, RAKIĆ, ČEČARIĆ, MARIČIĆ, ČOU, ĆALASAN, KULUNUČ.
 
Dinamična utakmica od starta. Ređale su se prilike na početku utakmice preko Srećkovića i Stuparevića, čak je i gol mladog reprezentativca poništen zbog nedozvoljene pozicije, kako je okarakterisao glavni sudija.
 
U 20. minutu prva opasnija akcija po gol Zmajeva, međutim Ilić je u situaciji “oči u oči” sa Čečarićem izašao kao pobednik.
 
U 22. minutu Duronjić ozbiljno probija po desnoj strani, ali Perić brani njegov udarac.
 
U 25. minutu i Stuparević šutira, ali pored gola.
 
Do naredne prilike čekalo se desetak minuta. Zmajevi su preko Srećkovića napali po levoj strani, ali u završnici akcije, Luković šutira pored gola.
 
U 36. minutu gosti ponovo prete. Opet je u prilici Čečarić, a Ilić je opet na visini zadatka.
 
Pred sam kraj prvog dela, Zoran Milutinović fenomenalno upošljava Srećkovića, ali lopta nakon udarca odlazi malo pred stative i može se reći da su gosti ponovo imali sreće.
 
Drugi deo meča je krenuo šansom Spartaka, ali Duronjić je bio odličan u defanzivi, te otklonio opasnost pred golom Voždovca.
 
U 55. minutu u dva navrata probija Srećković. Krilo Zmajeva je dva puta po levoj strani u samo minut vremena stavljao odbranu Spartaka na muke, ali na kraju je Perić uspeo da odbrani njegov šut.
 
U 68. minutu Milutinović je odlično uposlio Kovačevića koji se ubacio odbrani Spartaka iza leđa. Pravovremen povratni pas za Lukovića, ali šut veziste Voždovca brani golman Perić.
 
U 76. minutu, pokušao je Čečarić na drugoj strani, a lopta odlazi pored gola.
 
Pokušavao je Voždovac u naletima da dođe do gola gostiju. Ređale su se prilike pred golom gostiju, ali promene rezultata nije bilo.

Ostavite komentar