ФK ВОЖДОВАЦ ПОМЕРА ГРАНИЦЕ СРПСKОГ ФУДБАЛА

31/07/2018ВЕСТИ

ФK ВОЖДОВАЦ ПОМЕРА ГРАНИЦЕ СРПСKОГ ФУДБАЛА

У дербију трећег кола Суперлиге Србије, ФK Вождовац ће угостити Црвену звезду, а на тој утакмици фудбалери Вождовца играће у специјално дизајнираним дресовима, направљеним само за ову утакмицу, који носе јаку и јасну поруку и померају границе фудбала.

Фудбалери ФK Вождовац ће у суботу 04.08. истрчати на утакмицу са градским ривалом у традиционалним белим дресовима, али на рукавима специјално дизајнираног дреса ће носити лого Хуманитарне организације “Заједно за живот”, која помаже оболелој деци у процесу лечења и тако допринети ширењу свести о томе колико је наша помоћ неопходна, како деци која се лече, тако и њиховим породицама које током лечења пролазе кроз тешке тренутке.

Ово је јединствен потез једног фудбалског клуба из Србије. ФK Вождовац ће постати први тим Из нашег региона који је донацијом простора на свом дресу једној Хуманитарној организацији, покушао да на иновативан начин привуче и скрене пажњу јавности на битне теме које нас окружују и прикључи се борби за здравље најмлађих и њихово лечење.

“Свесни смо да као модерни фудбалски колектив носимо јако велику одговорност и зато желимо да фудбал вратимо основним вредностима и да увек поред основне фудбалске мисије имамо и друштвено одговорне акције. Ово је наш начин да још једном пружимо подршку Хуманитарној организацији “Заједно за живот” која се бори за здравље малишана и да заиста померамо границе фудбала и хуманости. ”, изјавио је Горан Гркинић, Директор ФK Вождовац и додао. “Овом приликом се још једном захваљујемо Јовици Симићу, али и фондацији “Заједно за живот” за све акције које су спровели. Радо ћемо се увек одазвати свим позивима и част нам је и задовољство што смо део ове лепе приче.”

Хуманитарна организација “Заједно за живот” активно помаже деци којој је потребно лечење, али и њиховим породицама, покушавајући да олакша процесе лечења свим члановима породице.
Поред организовања акција за сакупљање средстава, које јесу главни циљ, организација има за циљ и да активно помаже родитељима болесне деце пружајући подршку везано за превод документације, повезивање са родитељима који су прошли кроз процесе лечења са својом децом, тражење смештаја у иностранству док траје лечење, као и за све остало што је родитељима оболеле деце потребно у току процеса лечења.

“Пресрећан сам што опет користимо фудбал на најбољи начин, да подигнемо свест код људи о постојању Хуманитарне организације “Заједно за живот” и борби за помоћ оболелој деци која увек траје, а у којој свако може да учествује на свој начин. ФK Вождовац је, као и увек, одговорио позитивно на наш позив да се укључи у наше акције и показао да је један од заиста најодговорнијих спортских колектива у земљи и овом приликом још једном им се захваљујем и позивам све људе да у суботу дођу на стадион Вождовца на утакмицу”, напоменуо је Јован Симић, оснивач Хуманитарне организације.

ФK Вождовац угостиће на свом стадиону Црвену Звезду у суботу 04. августа са почетком од 19:00 часова.

Можете се и ви прикључити акцији и донирати средства уплатом на рачун Хуманитарне организације “Заједно за живот” који је отворен у Kомерцијалној банци:
205-250438-39
За уплате из иностранства – број девизног рачуна:
0070800047526
ИБАН број: РС35205007080004752637

Или слањем хуманитарне СМС поруке по цени од 100 динара, са било којим текстом на број 8495.

Оставите коментар