FK VOŽDOVAC – FK SARAJEVO 1:5 (0:2)

01/07/2018VESTI

FK VOŽDOVAC – FK SARAJEVO 1:5 (0:2)

Rogaška Slatina, vreme početka meča je 17:30.

Strelci: Ahmetović u 30.minutu, Halilović u 37.minutu, Rahmanović u 51. minutu i Radovac u 88. i 90. minutu za Sarajevo, a Mašović u 58.minutu za Voždovac.

Voždovac: Čupić, Ješić, Mihajlov, Mirkailo, Veličković, Petrović, Pavlović, Milutinović, Duronjić, Mašović, Stuparević. 

Igrali su još: Knežević, Ćirković, Vuković, Zlatković, Nišić, Gavrić, Maksimović, Srećković, Janjić, Pavićević, Purtić i Tešić. 

Sarajevo:  Kovačević, Hebibović, Adukor, Mujakić, Hodžić, Stanojević, Rahmanović, Šišić, Velkoski, Halilović i Ahmetović.

Igrali su još: Šabanović, Tucaković, Dupovac, Samir, Benjamin, Pidro, Resić, Mustafić, Velbek, Kurdić, Šofranac, Pavlović.

U prvih 20 minuta nije bilo prilika, dinamično je bilo na obe strane. Već od 23. minuta su krenula uzbuđenja. Velkoski je stvorio sebi priliku za šut, ali na mestu je Stefan Čupić, kontranapadu je opasan bio Duronjić.

U 29. minutu sjajnu priliku pred golom Sarajeva su „prokockali“ Milutinović i Stuparević, a u kontranapadu svoju priliku koriste momci u Bordo dresovima i Sarajevo golom Ahmetovića vodi 1:0.

Nije bilo izrazitih šansi, ali Sarajevo je iskoristilo još jednu gužvu pred našim golom i Halilović je doveo svoj tim u novo vođstvo u 37.minutu meča.

U 43. minutu nakon kornera koji je izveo Milutinović, pokušao je Mihajlov, ali nije bilo promene rezultata.

Drugo poluvreme je počelo sa dve sjajne šanse Petrovića, ali ekipa Sarajeva je imala sreće. Najpre su u 48. minutu izblokirali njegov udarac sa pet metara, a zatim minut kasnije je Petrović udarcem sa 30 metara stavio golmana Kovačevića na muke, ali paradom je skrenuo loptu u korner.

U kontranapadu još jednu svoju priliku koristi Sarajevo i posle kornera u 51. minutu u kaznenom se najbolje snalazi Rahmanović i dovodi svoju ekipu u novo vođstvo.

Vođstvo Sarajeva je ublažio Mašović, odlično je iskoristio priliku napadač Voždovca posle asistencije Duronjića.

U 76. minutu Maksimović je šutirao sa distance, ali lopta odlazi preko gola.

U 88. minutu sudija je dosudio jedanaesterac za Sarajevo. Resićev udarac brani Knežević, ali na odbijenu loptu natrčava Radovac i dovodi ekipu Sarajeva do 4:1.

Do kraja meča Sarajevo je došlo do još jednog gola, a strelac je opet Radovac.

Fudbaleri Voždovca su do sada odigrali još dva meča:

Voždovac – Janbian 2:2 (2:2) Strelci: Mašović i Duronjić

Voždovac – Volfsberger 0:3 

Ostavite komentar