ФК ВОЖДОВАЦ – ФК РАДНИК 1:0 (0:0)

ФК ВОЖДОВАЦ – ФК РАДНИК 1:0 (0:0)

Стрелац Ступаревић у 79. минуту!

Главни судија: БРДАР Илија
Први помоћни судија: ПЕРАНОВИЋ Драган
Други помоћни судија: ШУТУЛОВИЋ Милан
Четврти судија: ЛУКИЋ Лазар
 
ВОЖДОВАЦ: ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИХАЈЛОВ, ЈОВАНОВИЋ, КОВАЧЕВИЋ, ПАВЛОВИЋ, ЗОЋЕВИЋ, МАКСИМОВИЋ, ЛУКОВИЋ, ДУРОЊИЋ И СТУПАРЕВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: МАШОВИЋ, МИЛУНОВИЋ И ЗЛИЧИЋ.
 
РАДНИК: ВАСИЉЕВИЋ, МЛАДЕНОВИЋ, МИЛОВАНОВИЋ, ЖАРКОВИЋ, ПАНТЕЛИЋ, КЕРЕМЕХ, ПАВЛОВИЋ, РИСТОВИЋ, ПЕЈЧИЋ, СТАНИСАВЉЕВИЋ, ЗЛАТАНОВИЋ.
 
Вождовац је кренуо силовито, ставивши до знања гостима да га занима гол и већ у шестом минуту запретио је Ступаревић, мрежа се затресла, али са супортне стране гола Радника.
 
У 13. минуту запретио је Радник. Ристовић добро шутирао, али храбри Ћирковић се поставио и изблокирао шут нападача гостију.
 
У 26. минуту, поново је запретио Вождовац и опет преко најистуренијег Ступаревића. Сам је себи створио прилику, оставио чувара иза себе, наместиo се на ударац, али лопта је “за мало” прошла порег гола.
 
Дуго се играло између два казнена простора и тек у 37. минуту након сјјаног додавања Луковића, поново је у прилици млади Ступаревић, али и овај пут гости су имали среће. Остали су само уздаси на трибини и на полувреме се отишло са најнепопуларнијим резултатом.
 
Други део игре је почео шансом Луковића, који је после центаршута Ћирковића шутирао поред гола.
 
У 63. минуту Дуроњић упошљава Ступаревића, који такође преи ударцем главом, али лопта и овај пут одлази поред гола.
 
У 66. минуту Дуроњић креира акцију за Павловића, који се нашао сам у срцу казненог простора, али лопта ни овај пут није хтела у гол.
 
Радост је уследила у 79. минуту. Машовић је прошао по левој страни у свом стилу, оставио повратну лопту за Ступаревића који се одлично сналази и шаље лопту иза леђа голмана Радника.
 
Наставили су Змајеви да опседају гол гостију и право је чудо, како је резултат остао 1:0, јер је одличну прилику имао и Луковић у 85. минуту, али гости су отклонили опасност пред својим голом.

Оставите коментар