FK VOŽDOVAC – FK RADNIK 1:0 (0:0)

FK VOŽDOVAC – FK RADNIK 1:0 (0:0)

Strelac Stuparević u 79. minutu!

Glavni sudija: BRDAR Ilija
Prvi pomoćni sudija: PERANOVIĆ Dragan
Drugi pomoćni sudija: ŠUTULOVIĆ Milan
Četvrti sudija: LUKIĆ Lazar
 
VOŽDOVAC: ILIĆ, ĆIRKOVIĆ, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, KOVAČEVIĆ, PAVLOVIĆ, ZOĆEVIĆ, MAKSIMOVIĆ, LUKOVIĆ, DURONjIĆ I STUPAREVIĆ. IGRALI SU JOŠ: MAŠOVIĆ, MILUNOVIĆ I ZLIČIĆ.
 
RADNIK: VASILjEVIĆ, MLADENOVIĆ, MILOVANOVIĆ, ŽARKOVIĆ, PANTELIĆ, KEREMEH, PAVLOVIĆ, RISTOVIĆ, PEJČIĆ, STANISAVLjEVIĆ, ZLATANOVIĆ.
 
Voždovac je krenuo silovito, stavivši do znanja gostima da ga zanima gol i već u šestom minutu zapretio je Stuparević, mreža se zatresla, ali sa suportne strane gola Radnika.
 
U 13. minutu zapretio je Radnik. Ristović dobro šutirao, ali hrabri Ćirković se postavio i izblokirao šut napadača gostiju.
 
U 26. minutu, ponovo je zapretio Voždovac i opet preko najisturenijeg Stuparevića. Sam je sebi stvorio priliku, ostavio čuvara iza sebe, namestio se na udarac, ali lopta je „za malo“ prošla poreg gola.
 
Dugo se igralo između dva kaznena prostora i tek u 37. minutu nakon sjjanog dodavanja Lukovića, ponovo je u prilici mladi Stuparević, ali i ovaj put gosti su imali sreće. Ostali su samo uzdasi na tribini i na poluvreme se otišlo sa najnepopularnijim rezultatom.
 
Drugi deo igre je počeo šansom Lukovića, koji je posle centaršuta Ćirkovića šutirao pored gola.
 
U 63. minutu Duronjić upošljava Stuparevića, koji takođe prei udarcem glavom, ali lopta i ovaj put odlazi pored gola.
 
U 66. minutu Duronjić kreira akciju za Pavlovića, koji se našao sam u srcu kaznenog prostora, ali lopta ni ovaj put nije htela u gol.
 
Radost je usledila u 79. minutu. Mašović je prošao po levoj strani u svom stilu, ostavio povratnu loptu za Stuparevića koji se odlično snalazi i šalje loptu iza leđa golmana Radnika.
 
Nastavili su Zmajevi da opsedaju gol gostiju i pravo je čudo, kako je rezultat ostao 1:0, jer je odličnu priliku imao i Luković u 85. minutu, ali gosti su otklonili opasnost pred svojim golom.

Ostavite komentar