FK VOŽDOVAC – FK ČUKARIČKI 1:3 (1:0)

 
FK VOŽDOVAC – FK ČUKARIČKI 1:3 (1:0)
 
Strelci: Luković u 39. minutu za Voždovac, a Bogosavac u 59. minutu, Kopitović u 73. minutu  i Docić u 82. minutu za Čukarički.
 
Stadion Voždovca
 
Glavni sudija: ĐORĐIĆ Miloš
Prvi pomoćni sudija: BOGIĆEVIĆ Dragan
Drugi pomoćni sudija: STANOJEVIĆ Goran
Četvrti sudija: STOJILKOVIĆ Igor
 
Voždovac: Ilić, Ćirković, Jovanović, Mikić, Blagojević, Pavlović, Petrović, Luković, Duronjić, Milunović, Stuparević.
 
Čukarički: Stevanović, Docić, Stevanović, Bojić, Birmančević, Kopitović, Ovusu, Kajević, Puškarić, Bogosavac, Kiso.
 
Gosti su pokušali na startu meča da iznanade Zmajeve, međutim prvu pravu priliku na utakmici su imali naši igrači. Petrović je odlično šutirao sa 20 metara, ali Stevanović i stativa su sprečili siguran pogodak. Igrao se petnaesti minut.
 
Ne toliko sadržajno prvo poluvreme je iznedrilo ipak vođstvo Voždovca. U 38. minutu dosuđen je penal za Zmajeve, a siguran realizator je bio Luković. Pre toga u kaznenom prostoru je oboren Stuparević.
 
Drugi deo igre bolje otvara Voždovac. U 47 minutu odličnu akciju su napravili Duronjić i Milunović, lopta na kraju dolazi do Petrovića, ali lopta nakon šuta odlazi pored gola.
 
U 50. minutu još jedna odlična prilika za Zmajeve. Duronjić i Luković su promešali odbranu Čukaričkog, usledio je pas Lukovića za Stuparevića, ali i ovaj put gosti imaju sreće i lopta odlazi pored gola.
 
Samo pet minuta kasnije Perović upošljava Stuparevića, koji u akciju uključuje Duronjića, ali opet gosti imaju sreće, jer iz neposredne prilike, napadač Voždovca pogađa gostujućeg golmana.
 
U jeku napada domaćih, Čukarički dolazi do izjednačenja. Strelac je Bogosavac koji je iskoristio centaršut sa desne strane i glavom zatresao mrežu Voždovca.
 
Dugo se igralo na sredini terena, Voždovac je krenuo opet ka golu gostiju, a Čukarički pretio iz prekida što mu se i ostvarilo. U 73. minutu najbolji u skoku posle jednog slobodnog udarca bio je Kopitović i gosti su poveli 2:1.
 
Krenuo je Voždovac još silnije ka golu gostiju, ali promene rezultata nije bilo do 81. minuta, kada je glavni sudija dosudio jedanaesterac za Čukarički. Mrežu Zmajeva je pogodio Docić, rezultat na semaforu je pokazao 3:1, a ispostaviće se da je to i konačan rezultat.

Ostavite komentar