ФК ВОЖДОВАЦ – ФК ЧУКАРИЧКИ 1:3 (1:0)

 
ФК ВОЖДОВАЦ – ФК ЧУКАРИЧКИ 1:3 (1:0)
 
Стрелци: Луковић у 39. минуту за Вождовац, а Богосавац у 59. минуту, Копитовић у 73. минуту  и Доцић у 82. минуту за Чукарички.
 
Стадион Вождовца
 
Главни судија: ЂОРЂИЋ Милош
Први помоћни судија: БОГИЋЕВИЋ Драган
Други помоћни судија: СТАНОЈЕВИЋ Горан
Четврти судија: СТОЈИЛКОВИЋ Игор
 
Вождовац: Илић, Ћирковић, Јовановић, Микић, Благојевић, Павловић, Петровић, Луковић, Дуроњић, Милуновић, Ступаревић.
 
Чукарички: Стевановић, Доцић, Стевановић, Бојић, Бирманчевић, Копитовић, Овусу, Кајевић, Пушкарић, Богосавац, Кисо.
 
Гости су покушали на старту меча да изнанаде Змајеве, међутим прву праву прилику на утакмици су имали наши играчи. Петровић је одлично шутирао са 20 метара, али Стевановић и статива су спречили сигуран погодак. Играо се петнаести минут.
 
Не толико садржајно прво полувреме је изнедрило ипак вођство Вождовца. У 38. минуту досуђен је пенал за Змајеве, а сигуран реализатор је био Луковић. Пре тога у казненом простору је оборен Ступаревић.
 
Други део игре боље отвара Вождовац. У 47 минуту одличну акцију су направили Дуроњић и Милуновић, лопта на крају долази до Петровића, али лопта након шута одлази поред гола.
 
У 50. минуту још једна одлична прилика за Змајеве. Дуроњић и Луковић су промешали одбрану Чукаричког, уследио је пас Луковића за Ступаревића, али и овај пут гости имају среће и лопта одлази поред гола.
 
Само пет минута касније Перовић упошљава Ступаревића, који у акцију укључује Дуроњића, али опет гости имају среће, јер из непосредне прилике, нападач Вождовца погађа гостујућег голмана.
 
У јеку напада домаћих, Чукарички долази до изједначења. Стрелац је Богосавац који је искористио центаршут са десне стране и главом затресао мрежу Вождовца.
 
Дуго се играло на средини терена, Вождовац је кренуо опет ка голу гостију, а Чукарички претио из прекида што му се и остварило. У 73. минуту најбољи у скоку после једног слободног ударца био је Копитовић и гости су повели 2:1.
 
Кренуо је Вождовац још силније ка голу гостију, али промене резултата није било до 81. минута, када је главни судија досудио једанаестерац за Чукарички. Мрежу Змајева је погодио Доцић, резултат на семафору је показао 3:1, а испоставиће се да је то и коначан резултат.

Оставите коментар