ФК СИНЂЕЛИЋ – ФК ВОЖДОВАЦ 1:0 (1:0)

ФК СИНЂЕЛИЋ – ФК ВОЖДОВАЦ 1:0 (1:0)

Главни судија: ЛУКИЋ Лазар
Први помоћни судија: МИХАЈЛОВИЋ Милан
Други помоћни судија: БОГИЋЕВИЋ Драган
Четврти судија: МАРКОВИЋ Момчило
 
ФК ВОЖДОВАЦ: ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИКИЋ, ЈОВАНОВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, МИЛУТИНОВИЋ, ПЕТРОВИЋ, МАКСИМОВИЋ, МИЛУНОВИЋ, ДУРОЊИЋ, ЈЕВТИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: СТУПАРЕВИЋ, ЈЕШИЋ И ЗОЋЕВИЋ.
 
ФК СИНЂЕЛИЋ: ВУКАШИНОВИЋ, БУМБАР, БАЈЧИЋ, ЂОРЂЕВИЋ, СТАНКОВИЋ, ЂУРИЋ, КРИЧАК, ЛАИ, ВЛАДИСЛАВ, КРСТИЋ, ДХАКА.
 
Змајеви нису успели да пласирају у наредну рунду купа и поред веће иницијативе током целог меча. Нападали су од старта момци са Вождовца, али нису успели да дођу до гола, односно да затресу мрежу домаће екипе. Одличне прилике су имали Микић, Милуновић и Милутиновић, али њихове ударце је заустављао голман домаћих.
 
Синђелићу је успело да затресе мрежу. Након акције по десној страни и центаршута који није био опасан по гол, лопта је случајно закачила капитена Петровић и савладала голмана Илића. Играо се 35. минут.
 
Ипак, то није деморалисало изабранике Јована Дамјановића. Кренули су Змајеви још храбрије као голу домаћина, ређале су се шутеви Милуновића, Милутиновића, али и Максимовића у пар наврата. Опасан је био и Ступаревић, али срећа је била савезник Синђелића и право је чудо како Змајеви нису дошли до резултатског егала.
 
Домаћин је могао до још једног гола, али у 78. минуту Након ударца са беле тачке. лопта је погодила стативу и одбила се у поље.

Оставите коментар