FK MAČVA – FK VOŽDOVAC 2:0 (1:0)

FK MAČVA – FK VOŽDOVAC 2:0 (1:0)

Strelci: Lazarević 45+4 i Gavrić 90+6 za Mačvu

FK VOŽDOVAC: ILIĆ, ĆIRKOVIĆ, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, KOVAČEVIĆ, LUKOVIĆ, PURTIĆ, ZLIČIĆ, MAŠOVIĆ, JEŠIĆ. JEVTIĆ. IGRALI SU JOŠ: MIKIĆ, DURONjIĆ I STUPAREVIĆ.

FK MAČVA: PULETIĆ, PEJOVIĆ, TOŠIĆ, IVIĆ, JOVANOVIĆ, GIGIĆ, GAVRIĆ, RISTIVOJEVIĆ, ADAMOVIĆ, LAZAREVIĆ, MIROSAVLjEVIĆ.

Prvo poluvreme je bilo dosta dinamično. Zmajevi su zapretili udarcima Lukovića sa distance.

Udarci su usledili i od strane Stuparevića, koji je bio nerešiva enigma za svoje čuvare, a opasan je bio i Zličić, ali domaći tim je imao puno sreće nakon naleta napadača Voždovca.

Usledio je napad Mačve u poslednjim trenutcima prvog dela. Stvorila se gužva pred golom golmana Ilića, koji je u par navrata odlično intervenisao. Iz cele gužve pojavio se jedanaesterac za domaćina, ali i crveni karton za kapitena Mihajlova, a Mačva preko Lazarevića iz penala dolazi do vođstva u samom smiraju prvog dela.

Krenuo je Voždovac u drugom delu ka golu domaćih iako u brojčanom minusu igrača na terenu. Ponovo su u prilici bili i Luković kada je iz izgledne prilike šutirao preko gola, ali i Ješić i Stuparević. Na drugoj strani je najviše pretio Gigić koji se našao u par izglednih prilika, ali je Ilić izlazio kao pobednik.

Luković je pred kraj meča lucidnim potezom pokušao da lobuje Puletića, ali je lopta završila pored gola. A sama promena rezultata se desila poslednjem minutu meča, kada je Mačva organizovala kontranapad koji je iskoristio Gavrić i postavio konačan rezultat 2:0.

Ostavite komentar