ФК МАЧВА – ФК ВОЖДОВАЦ 2:0 (1:0)

ФК МАЧВА – ФК ВОЖДОВАЦ 2:0 (1:0)

Стрелци: Лазаревић 45+4 и Гаврић 90+6 за Мачву

ФК ВОЖДОВАЦ: ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИХАЈЛОВ, ЈОВАНОВИЋ, КОВАЧЕВИЋ, ЛУКОВИЋ, ПУРТИЋ, ЗЛИЧИЋ, МАШОВИЋ, ЈЕШИЋ. ЈЕВТИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: МИКИЋ, ДУРОЊИЋ И СТУПАРЕВИЋ.

ФК МАЧВА: ПУЛЕТИЋ, ПЕЈОВИЋ, ТОШИЋ, ИВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ГИГИЋ, ГАВРИЋ, РИСТИВОЈЕВИЋ, АДАМОВИЋ, ЛАЗАРЕВИЋ, МИРОСАВЉЕВИЋ.

Прво полувреме је било доста динамично. Змајеви су запретили ударцима Луковића са дистанце.

Ударци су уследили и од стране Ступаревића, који је био нерешива енигма за своје чуваре, а опасан је био и Зличић, али домаћи тим је имао пуно среће након налета нападача Вождовца.

Уследио је напад Мачве у последњим тренутцима првог дела. Створила се гужва пред голом голмана Илића, који је у пар наврата одлично интервенисао. Из целе гужве појавио се једанаестерац за домаћина, али и црвени картон за капитена Михајлова, а Мачва преко Лазаревића из пенала долази до вођства у самом смирају првог дела.

Кренуо је Вождовац у другом делу ка голу домаћих иако у бројчаном минусу играча на терену. Поново су у прилици били и Луковић када је из изгледне прилике шутирао преко гола, али и Јешић и Ступаревић. На другој страни је највише претио Гигић који се нашао у пар изгледних прилика, али је Илић излазио као победник.

Луковић је пред крај меча луцидним потезом покушао да лобује Пулетића, али је лопта завршила поред гола. А сама промена резултата се десила последњем минуту меча, када је Мачва организовала контранапад који је искористио Гаврић и поставио коначан резултат 2:0.

Оставите коментар