ФК ЧУКАРИЧКИ – ФК ВОЖДОВАЦ 1:1 (0:0)

ФК ЧУКАРИЧКИ – ФК ВОЖДОВАЦ 1:1 (0:0)

Стадион Чукарићког

Судија: Стојановић

Стрелци: Доцић у 71. минуту из једанаестерца за чукарички и Максимовић у 65. минуту за Вождовац.

ВОЖДОВАЦ: ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИХАЈЛОВ, ПЕТРОВИЋ, КОВАЧЕВИЋ, ПАВЛОВИЋ, ЛУКОВИЋ, ЗЛИЧИЋ, ДУРОЊИЋ, МАШОВИЋ, МИЛУНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: КАРАЏИЋ, ЈЕШИЋ, МАКСИМОВИЋ, ЗЛАТКОВИЋ, МИЛУТИНОВИЋ, ПУРТИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, ЗОЋЕВИЋ, ВЕЛИЧКОВИЋ, НИШИЋ.

ЧУКАРИЧКИ: БЕЛИЋ, НИКЧЕВИЋ, ШАПИЋ, ЂУРИЋ, ОВУСУ, КИСО, ШАРИЋ, АЛЕКСИЋ, СТОЈАНОВИЋ, БЕЛАКОВИЋ, ЛУКОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: РАДИЋ, ДОЦИЋ, КАМЕНОВИЋ, МУДРИНСКИ, КНЕЖЕВИЋ.

Пријатељски меч градских ривала прошао је мирољубиво и ремијем.

Почело је шансама Змајева који су у 12. минуту имали стопостотну прилику преко Милуновића, када му је асистирао Машовић, али је лопта завршила у наручју голмана. Само два минута касније Милуновић асистира Луковићу, али лопта након његовог ударца завршава поред гола.

Запретио је и домаћин у 20. минуту преко Луковића који је умакао одбрани Вождовца, избегао офсајд замку и шутирао поред гола.

У 29. минуту и Шарић прети након асистенције Белаковића, а лопта завршава преко гола.

Змајеви су до нове шансе дошли у смирај првог дела. У 42. минуту Милуновић оставља повратну лопту Луковићу, али шут завршава у рукама голмана Белића.

У 60. минуту поново је опасан Белаковић, који прети по страни, а лопта после ударца је затресла спољни део мреже.

Јунак пријатељског меча са Железничарем, Игор Максимовић у 65. минуту постиже гол са Вождовац и у мечу са Чукаричким. Сјајно је нападач Вождовца изградио себи позицију за шут, после асистенције Зличића и матирао домаћег голмана.

У 71. минуту, главни судија досуђује најстрожу казну за домаћина, а сигуран реализатор је Доцић.

Домаћин је имао прилику и преко Мудринског пред сам крај меча, али Карадџић је одлично реаговао.

Оставите коментар