FINALE KAMPA ZA DESETKU

18/08/2018VESTI

Završen je treći po redu fudbalski kamp.

Izabrani su i najbolji pojedinci:

U grupi 1 (2006. i 2007. godišta) – MIHAJLO MAICA

U grupi 2 (2008. i 2009. godišta) – LUKA RELjIĆ

U grupi 3 (2010. i 2011. godišta ) – OGNjEN JANjUŠ

U grupi 4 (2012. i 2013. godišta) – DAVID VUKOVIĆ

Pobednik celog kampa je MIHAJLO MAICA koji je i dobio predivan pehar!

Prijateljstva koja su ostvarena na početku nedelje, samo su ojačala do samog kraja, a nakon finalnog dana, znamo da će biti neraskidive veze i u budućnosti.

Osmeh je bio prisutan svaki dan, tako ni trenizi nisu predstavljali problem. Obostrano zadovoljstvo je kruna celog kampa, a već sad znamo da ćemo se videti i sledeće godine i da ćemo sledeće godine biti svi još bolji!

Treneri su doprineli da rad bude na vrhunskom nivou, stručni kadar je preko potreban u radu sa decom, a sve pohvale idu na adresu trenera nosioca selekcija:

Srđan Mikulić

Goran Dragović

Mihajlo Tomašević i

Mihailo Miškov

Treneri asisteni su takođe dali veliki doprinos:

Stevan Nikolić

Nebojša Nedeljković

Ivan Obradović i

Teodor Kalapis.

Na usavršavanju golmana je radio trener Saša Stojčevski.

Sa ponosom su pratili rad kampa Direkor omladinske škole Jovan Damjanović, sekretar Nikola Radivojević i koordinator Slobodan Živojinović.

Podeljen je i veliki broj nagrada!

Organizaciju kampa je nesebično pomogao i ove godine STADION ŠOPING CENTAR, koji je i učestvovao u vrednim poklonima. Restoran COFFEE LOVE AND KITCHEN je podelio slatke poklone pobednicima kampa, igraonice DREAMLAND i GAME PUB, takođe su pobednicima uručili vredne vaučere za igranje. Svaki od pobednika je dobio je na poklon i popularne majice STEVEN DOCKMAN, a firma DEXY CO je obezbedila vredne nagrade za najbolje pojedince.

Svi učesnici kampa su dobili časopis ŽABAC SVEZNALAC. Čokoladno mleko MOJA KRAVICA je pomoglo mališanima da se osveže na kraju kampa.

Najbolji polaznik kampa je dobio prelep pehar.

 

Ostavite komentar