FILIPOVIĆ POJAČAO BORISOV! HVALA FIĆO – ZMAJEVI TI ŽELE SVU SREĆU!

03/02/2018VESTI

Zmajevi okupirali Evropu.

Aleksanar Filipović, defanzivac Voždovca, član A selekcije Srbije i standardni deo ekipe mlade reprezentacije pojačao je redove beloruskog Šampiona.

Aleksandra krasi defanziva, ali mu nije strano ni postizanje golova te je za period igranja u Voždovcu postigao i tri gola.

Sam odlazak Filipovića u šampionsku ekipu Belorusije je dokaz da sportski sektor FK Voždovac uspešno obavlja svoj posao. U ovom prelaznom roku Ivković je pojačao Maribor, a Georgijević je u Ferencvarošu. Dražić i Stojanović blistaju u Belgiji, a Marušić trese mreže u Laciju.

Goran Grkinić, sportski direktor Voždovca posebno je ponosan na urađen posao u ovom zimskom prelaznom roku: „ Napravili smo još jedan odličan transfer. Srećni smo obavljenim poslom jer sve što smo uradili, urađeno je planski po pitanju prodaje igrača. Takođe, smo doveli igrače koji će nadomestiti njihove odlaske. Svi igrači su zaslužili dobre transfere, jer su godinama u klubu i pružali su dobre partije. Posebno se zahvaljujemo Saši Đorđeviću koji je posredovao u ovom transferu. Aleksandru želimo puno sreće u nastavku karijere.“

Bate je najuspešniji fudbalski klub u Belorusiji sa 14 titula prvaka, od toga 12 uzastopnih. Osvajač je tri nacionalna kupa i 7 superkupova svoje zemlje.

Osnovan je 1973. i igra na Borisov Areni kapaciteta 13126 mesta.

Snaga tima belosruskog šampiona se ogleda i u činjenici da su od 2008 redovni učesnici grupnih faza evropskih takmičenja.

„Utisci su fenomenalni. Došao sam u jedan veoma ozbiljan i organizovan klub. Bate uvek ima visoke ciljeve i  redovni su učesnici evropskih takmičenja. Ekipa me je odlično prihvatila i moram priznati da mi je mnogo lakše, jer u timu su već dvojica naših igrača, Milunović i Ivanić i koji će mi sigurno pomoći da se što pre uklopim u tim.“ – istakao je Filipović.

„Pre svih zahvaljujem se FK Voždovac i svim ljudima u klubu, proveo sam lepe dane na „krovu“ i hvala svim igračima sa kojima sam proveo sve te divne trenutke.“ – ne zaboravlja Aleksandar Filipović dane u dresu Voždovca.

 

Ostavite komentar