DUŠAN MATOVIĆ NOVO POJAČANjE FK VOŽDOVAC!

18/01/2019VESTI

DUŠAN MATOVIĆ NOVO POJAČANjE FK VOŽDOVAC!

FK Voždovac doveo je svoje drugo pojačanje u ovom zimskom prelaznom roku, pa je nakon Predraga Sikimića, redove Zmajeva pojačao i iskusni internacionalac sa zavidnom karijerom, Dušan Matović.

Matović u redove Voždovca dolazi iz beloruskog Minska, u kojem je igrao nakon osam uspešnih godina u Izraelu, gde je ostavio dubok trag. Matović je igrač sa velikim iskustvom iz evropskih takmičenja, i kao takav sigurno će doneti dodatnu stabilnost u odrambenu liniju voždovčana.

„Nakon petnaest godina provedenih u inostranstvu, odlučio sam da se vratim u Srbiju, i izabrao Voždovac kao najzdraviju fudbalsku sredinu. Klub je infrastrukturno na zavidnom nivou i biće pravo zadovoljstvo igrati ovde. Nadam se da će i ostali klubovi pratiti put kojim ide Voždovac u organizacionom smislu.“, zadovoljan je Matović izborom nove sredine.

Dolazaskom Matovića Voždovac je napravio idealan spoj iskusnih i mladih perspektivnih igrača, koji će da stasavati uz starije poput, Pavlovića, Mihajlova, Sikimića, Mikića i ostale.

Ostavite komentar